Life

Adevărul despre coafura purtată de Neti Sandu. Prezentatoarea PRO TV, acuzată că are perucă: “După 25 de ani…”

03.09.2020 | 10:58
Adevarul despre coafura purtata de Neti Sandu Prezentatoarea PRO TV acuzata ca are peruca Dupa 25 de ani
Neti Sandu a oferit detalii surprinzătoare despre coafura ei, fiind acuzată că are perucă
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a spus adevărul despre coafura ei. Îndrăgita prezentatoare a rubricii de Horoscop de pe PRO TV a fost acuzată de fani în nenumărate rânduri că ar avea un look similar de fiecare dată când e în fața camerelor de filmat deoarece poartă o perucă.

Sătulă de toate aceste comentarii din partea fanilor săi, Neti Sandu a decis să spună de ce are aceeași coafură, de 25 de ani. Vedeta celor de la PRO a făcut însă anumite schimbări la nivelul frizurii sale, în timp.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea va împlini vârsta de 62 de ani în luna noiembrie și a făcut mărturisiri neașteptate despre toate aceste aspecte personale, în cadrul unui interviu.

Coafura purtată de Neti Sandu, adevăr nebănuit. Cum răspunde acuzațiilor că ar avea o perucă

Neti Sandu este o figură foarte îndrăgită de către publicul din România, deoarece le aduce telespectatorilor vești legate de schimbările astrologice, prin rubrica ei de zodiac, în matinalul de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Deși a încercat să își schimbe coafura de mai multe ori, odată cu trecerea timpului bruneta a preferat să își păstreze podoaba capilară cât mai naturală. De aceea, în locul produselor clasice destinate styling-ului, a încercat alte metode prin care să își țină firul de păr cât mai intact.

Totuși, a fost un detaliu pe care fanii nu l-au scăpat, iar prezentatoarei i-au fost adresate diverse curiozități, din partea publicului. Cea mai mare și mai arzătoare dintre acestea este dacă Neti Sandu poartă, sau nu, o perucă.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost cea care a dat răspunsul, fiind de părere că lumea nu crede nici acum, după 25 de ani de apariții la TV, că nu apelează la un astfel de accesoriu.

“Am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat și mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Mi s-a zis că părul trebuie filat și să vezi ce frumos o să stea și că trebuie neapărat mult mai fresh, mult mai diferit. I-am dat voie și după aceea m-am întâlnit cu colegii și nu m-au recunoscut, dar nimeni nu a zis «îți stă mai bine, rămâi așa». 

ADVERTISEMENT
Adevărul despre coafura purtată de Neti Sandu. Prezentatoarea PRO TV, acuzată că are perucă După 25 de ani
Neti Sandu a avut stiluri similare în care se coafa și-n anii precedenți

Ideea este că, din cauza firului care este sticlos, el nu se poate așeza imediat. El face doar niște lucruri: dacă eu îl las pe linia lui și îl retez, el stă perfect. Dacă există o metodă ca eu să-l fac să stea perfect, de ce să fac să fie altfel? Dacă îl las să fie mai lung, părul în sine e foarte frumos, dar nu pot să spun că îmi stă mie bine. Adică o să fie un păr lung, sticlos și care o să stea nemișcat… Nu, așa nu e bine. Doar părul în sine e splendid. Asta e povestea părului meu. (…) După 25 de ani, nimeni nu poate să accepte că e părul meu. Deși el mai crește, eu îl tund, îl vopsesc. Nu, nu e perucă, m-au văzut ei. Ei știu sigur, susțin mulți.”, a povestit Neti Sandu, în cadrul unui interviu, potrivit celor de la Viva.

ADVERTISEMENT