ADVERTISEMENT
Life

Adevărul despre coafura purtată de Neti Sandu. Prezentatoarea PRO TV, acuzată că are perucă: “După 25 de ani…”

Autor: Madalina Moraru | 03.09.2020 | 10:58
Adevărul despre coafura purtată de Neti Sandu. Prezentatoarea PRO TV, acuzată că are perucă:
Neti Sandu a oferit detalii surprinzătoare despre coafura ei, fiind acuzată că are perucă

Neti Sandu a spus adevărul despre coafura ei. Îndrăgita prezentatoare a rubricii de Horoscop de pe PRO TV a fost acuzată de fani în nenumărate rânduri că ar avea un look similar de fiecare dată când e în fața camerelor de filmat deoarece poartă o perucă.

ADVERTISEMENT

Sătulă de toate aceste comentarii din partea fanilor săi, Neti Sandu a decis să spună de ce are aceeași coafură, de 25 de ani. Vedeta celor de la PRO a făcut însă anumite schimbări la nivelul frizurii sale, în timp.

Prezentatoarea va împlini vârsta de 62 de ani în luna noiembrie și a făcut mărturisiri neașteptate despre toate aceste aspecte personale, în cadrul unui interviu.

ADVERTISEMENT

Coafura purtată de Neti Sandu, adevăr nebănuit. Cum răspunde acuzațiilor că ar avea o perucă

Neti Sandu este o figură foarte îndrăgită de către publicul din România, deoarece le aduce telespectatorilor vești legate de schimbările astrologice, prin rubrica ei de zodiac, în matinalul de la PRO TV.

Deși a încercat să își schimbe coafura de mai multe ori, odată cu trecerea timpului bruneta a preferat să își păstreze podoaba capilară cât mai naturală. De aceea, în locul produselor clasice destinate styling-ului, a încercat alte metode prin care să își țină firul de păr cât mai intact.

ADVERTISEMENT

Totuși, a fost un detaliu pe care fanii nu l-au scăpat, iar prezentatoarei i-au fost adresate diverse curiozități, din partea publicului. Cea mai mare și mai arzătoare dintre acestea este dacă Neti Sandu poartă, sau nu, o perucă.

Vedeta a fost cea care a dat răspunsul, fiind de părere că lumea nu crede nici acum, după 25 de ani de apariții la TV, că nu apelează la un astfel de accesoriu.

ADVERTISEMENT

“Am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat și mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Mi s-a zis că părul trebuie filat și să vezi ce frumos o să stea și că trebuie neapărat mult mai fresh, mult mai diferit. I-am dat voie și după aceea m-am întâlnit cu colegii și nu m-au recunoscut, dar nimeni nu a zis «îți stă mai bine, rămâi așa». 

Adevărul despre coafura purtată de Neti Sandu. Prezentatoarea PRO TV, acuzată că are perucă După 25 de ani
Neti Sandu a avut stiluri similare în care se coafa și-n anii precedenți

Ideea este că, din cauza firului care este sticlos, el nu se poate așeza imediat. El face doar niște lucruri: dacă eu îl las pe linia lui și îl retez, el stă perfect. Dacă există o metodă ca eu să-l fac să stea perfect, de ce să fac să fie altfel? Dacă îl las să fie mai lung, părul în sine e foarte frumos, dar nu pot să spun că îmi stă mie bine. Adică o să fie un păr lung, sticlos și care o să stea nemișcat… Nu, așa nu e bine. Doar părul în sine e splendid. Asta e povestea părului meu. (…) După 25 de ani, nimeni nu poate să accepte că e părul meu. Deși el mai crește, eu îl tund, îl vopsesc. Nu, nu e perucă, m-au văzut ei. Ei știu sigur, susțin mulți.”, a povestit Neti Sandu, în cadrul unui interviu, potrivit celor de la Viva.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!