News

Adevărul despre copiii lui Nicolae și ai Elenei Ceaușescu! Maurer: ”Ea știe cu cine i-a făcut!”

07.04.2019 | 11:49
Adevărul despre copiii lui Nicolae și ai Elenei Ceaușescu! Mauer

Ion Gheorghe Maurer, membru al PCR din 1936, ulterior ministru de Externe și lider al Consiliului de Miniștri, a cunoscut îndeaproape cuplul Ceaușescu. El a susținut, în cartea intitulată ”Maurer și lumea de ieri – Mărturii despre stalinizarea României”, scrisă de Lavinia Berea, că Elena, înainte de căsătoria cu Nicolae, avea deja joi copii, pe Zoia și Valentin, fiind frați vitregi cu Nicușor.

Adevărul despre copiii lui Nicolae și ai Elenei Ceaușescu

Întrebat ce știe despre celebrul cuplu al istoriei, Ion Gheorghe Maurer a spus: „Elena Ceaușescu, înainte de a se mărita cu el, a trăit nu știu cu câți. A făcut și doi copii – nu știu cu cine – o fată și un băiat. Când Ceaușescu a ieșit, în ʼ44, în lume, ea s-a agățat de el. Și s-a agățat așa de bine că a luat-o de nevastă. Ceaușescu i-a adoptat copii pe care-i cu alții și i-a mai făcut și el un copil, pe Nicușor.

Mai târziu, mi-am dat seama că acestă femeie îl stăpânește în așa măsură pe Ceaușescu, încât, de fapt, ea conduce. El nu face decât ceea ce spune ea. Și că, probabil, ea hotărâse ca el să exercite conducerea sub forma unei stăpâniri dictatoriale”, se arată în cartea Laviniei Betea.

Adevărul despre copiii lui Nicolae și ai Elenei Ceaușescu! Mauer: ”Ea știe cu cine i-a făcut!”
Elena alături de Nicu, cel de-al treilea fiu al ei și a lui Nicolae Ceaușescu

„Nu spuneau că nu sunt și-ai lui să nu bârfească țara românească despre ea că n-a luat-o fecioară”

Cât despre Zoe și Valentin, membrul PCR spune că: „Nu. El i-a crescut dar de făcut, ea știe cu cine i-a făcut”. Despre copii se zvonește că au fost adoptați după ce au rămas orfani, în urma secetei care a bântuit Moldova, imediat după război, lucru care nu a stat tocmai așa, căci Maurer susține că nu s-au dat mai multe detalii pentru ca ”țara românească să nu îi bârfească”.

Adevărul despre copiii lui Nicolae și ai Elenei Ceaușescu! Mauer: ”Ea știe cu cine i-a făcut!”
Maurer a susținut că Elena avea deja, înainte de căsătoria lui Nicolae, doi copii

„I-a adoptat Ceaușescu atunci când s-a însurat cu ea. Dar nu spuneau, probabil, că nu sunt și-ai lui să nu bârfească țara românească despre ea că n-a luat-o Ceaușescu fecioară!”.