Life

Adevărul despre cum a început prietenia dintre Alex Velea și Zanni de la Survivor România: „Eram un șobolan. Nu știam să cânt la microfonul ăla nimic”

Cum a început relația de prietenie dintre Alex Velea și Zanni de la Survivor România? Concurentul a dezvăluit asta la un moment dat.
29.06.2021 | 18:30
Adevarul despre cum a inceput prietenia dintre Alex Velea si Zanni de la Survivor Romania Eram un sobolan Nu stiam sa cant la microfonul ala nimic
Zanni de la Survivor România și Alex Velea sunt prieteni la cataramă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Prietenia dintre Alex Velea și Zanni de la Survivor România a ieșit la iveală după ce tânărul tatuat a devenit popular în reality-show-ul de la Kanal D.

În urmă cu aproape un an, înainte să se afle că va participa în concursul filmat în Republica Dominicană, Zannidache a intervenit în conflictul care s-a creat între Lino Golden și Velea, în urma căruia Lino a părăsit labelul Golden Boy Society.

ADVERTISEMENT

Vorbind despre scandalul de anul trecut dintre Velea și doi dintre cei care erau copiii săi de suflet, Lino și Mario Fresh, Zanni a dezvăluit cum a început prietenia dintre el și artist și în ce fel l-a ajutat acesta.

Zannidache de la Survivor România, despre relația cu Alex Velea și scandalul cu Lino și Abi de anul trecut

Lino a ieșit din gașca lui Velea la sfârșitul verii de anul trecut spunând că a fost batjocorit de anumite persoane, că ar fi râs mai mulți de el.

ADVERTISEMENT

Zanni a vrut să clarifice acest scandal și a recunoscut că el a fost singurul care a râs.

„Știți că Alex Velea e un om cu inimă foarte mare. Alex Velea e deschizător de drumuri. A dat șanse fiecăruia. Tot ia oameni și crede în ei.

A crezut în mine. Eram un șobolan. Am venit la studio, nu știam să cânt la microfonul ăla nimic. Nu le-a plăcut tuturor de mine din prima, dar el a avut încredere.

ADVERTISEMENT

Pe parcurs ce Velea tot lua oameni noi și investea în ei timp, Lino Golden a început să se simtă puțin umbrit”, a declarat Zanni acum un an într-un live de pe Instagram.

„Abi este un copil care a reușit prin hate”

Zanni a comentat atunci și celălalt scandal care a zguduit gașca de la Golden Boy, cel cu Abi Talent.

ADVERTISEMENT

„Abi este un copil care a reușit prin hate, prin conflict, prin circuri. S-a lansat prin hate”, a comentat Zannidache despre Abi.

Faimosul de la Survivor România spune că din partea lui Abi a fost doar o strategie să iasă în față legându-se de notorietatea lui Velea.

Cât despre Lino, Zanni a spus că întotdeauna avea fițe oriunde mergea cu acesta. Zannidache l-a mai acuzat pe Lino că nu l-a apărat pe Velea în fața lui Abi, ba chiar acesta vorbea pe ascuns cu Abi Talent.

Înainte să se apuce de cântat, acesta își câștiga existența din hair-styling și tatuaje. După mulți ani de stat prin cămine, a început să se sature de aceste meserii și a dat-o pe trap. La început nu avea habar cu ce se mânca acest gen muzical.

După ce l-a cunoscut pe Velea, viața i s-a schimbat complet. A spus că îi va mulțumi mereu pentru că a crezut în el.

ADVERTISEMENT