Life

Adevărul despre cum a început relația dintre Florin Ristei și Naomi Hedman. Chiar el a mărturisit totul

Florin Ristei și Naomi Hedman sunt de ceva timp împreună, dar cum a început, de fapt, relația lor? Artistul a făcut dezvăluiri despre asta.
11.07.2021 | 21:30
Adevarul despre cum a inceput relatia dintre Florin Ristei si Naomi Hedman Chiar el a marturisit totul
Florin Ristei și Naomi Hedman. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Ristei și Naomi Hedman, fostă concurentă la X Factor România, sunt împreună de câteva luni bune. Relația lor a luat pe toți prin surprindere, mai les că Ristei a fost juriu în emisiunea în care englezoaica a participat.

Zvonurile despre relația lor a început cu mult timp înainte ca ei să o confirme. După ce secretul a fost dezvăluit, cei doi au început să se afișeze tot mai des împreună, însă niciodată nu au dat detalii despre povestea lor de iubire.

ADVERTISEMENT

Primul pas în relație se pare că l-a făcut Ristei. Florin s-a îndrăgostit imediat de Naomi. A văzut-o și și-a dorit din start să o cunoască mai bine.

Florin Ristei a dezvăluit începuturile relației cu Naomi Hedman

Ex-câștigătorul X Factor a mărturisit cum a început, practic, relația lui cu Naomi. Acesta i-a dat întâlnire într-unul dintre locurile preferate ale îndrăgostiților din București, semn că tânărul este un romantic incurabil.

ADVERTISEMENT

„Îmi amintesc, era data de 3 octombrie, la Unirii, la fântâni. Era foarte cald”, a dezvăluit Florin Ristei la Antena 1.

După ce a cunoscut-o mai bine, și-a dat seama că fluturii lui din stomac nu aveau să dispară repede. Cei doi au ajuns la concluzia că merită să aibă o relație serioasă și, iată, că sunt împreună și astăzi.

ADVERTISEMENT

Ce admiră cântărețul la iubita lui

„Energia senzațională pe care o are, pe care o avem împreună, setul de principii și de valori, mintea deschisă și pozitivă, faptul că înțelege și simte muzica și orice are legătură cu arta și că putem vorbi absolut orice. Și, bineînțeles, că e frumoasă!”, a mărturisit Ristei pentru libertateapentrufemei.ro.

Naomi Hedman a participat în sezonul trecut al show-ului X Factor România. Tânăra nu a reușit să ajungă foarte departe în concurs, dar probabil că a câștigat un premiu mult mai important.

ADVERTISEMENT

Naomi nu este străină de lumea showbiz-ului. Englezoaica este destul de celebră în Marea Britanie, acolo unde a participat într-un reality show asemănător cu „Insula iubirii”.

Presa din Marea Britanie a scris de multe ori despre viața sentimentală a tinerei. Fata a fost întotdeauna pasionată de muzică, așa că și-a încercat norocul în muzică la X Factor România. Pe lângă toate acestea, Naomi este și un fotomodel de succes.

ADVERTISEMENT