Life

Adevărul despre cum a slăbit Oana Roman. Vedeta a mărturisit cum a dat jos 10 kilograme

12.10.2020 | 23:52
Adevarul despre cum a slabit Oana Roman Vedeta a marturisit cum a dat jos 10 kilograme
ADVERTISEMENT

Oana Roman a uimit pe toată lumea când, după ani buni în care a fost criticată pentru kilogramele ei în plus, a slăbit radical. Vedeta a dat jos 10 kilograme în doar câteva luni, iar acum se mândrește cu silueta pe care și-a dorit-o.

Fiica lui Petre Roman a specificat că problemele medicale au fost cele care au împiedicat-o să aibă greutatea visată, așa că a preferat să slăbească într-o manieră sănătoasă, fără să se înfometeze.

ADVERTISEMENT

Cu un efort relativ mic, vedeta a reușit să slăbească mai mult decât și-ar fi imaginat, iar acum este foarte activă pe rețelele de socializare, unde îi ține pe internauți la curent cu schimbările din viața sa, prin diverse fotografii și videoclipuri.

Adevărul despre cum a slăbit Oana Roman. Iată cum a reușit să dea jos 10 kilograme

Oana Roman nu a avut niciodată forme perfecte, motiv pentru care a decis ca anul acesta să ia atitudine și a slăbit 10 kilograme în doar câteva luni. Vedeta este acum schimbată radical și are mai multă încredere în ea, dovadă fiind postările dese din mediul online. Se axează pe afacerea ei cu haine, pe care o promovează prin publicarea unor fotografii cu ea purtând diverse articole vestimentare.

ADVERTISEMENT

Contrat așteptărilor, fiica lui Petre Roman le-a mărturisit fanilor că nu a avut nevoie de ajutorul unui antrenor personal sau al unui nutriționist și nici nu a dorit să apeleze la operațiile estetice. Mai mult, vedeta a mărturisit că nu a ținut nicio dietă drastică, slăbind cu un efort relativ mic.

Oana Roman
Oana Roman a slăbit 10 kilograme în doar câteva luni. Iată care este secretul ei. Sursa foto: Instagram

Cu toate acestea, s-a vehiculat că Oana a suferit o micșorare de stomac, speculații pe care vedeta le-a negat cu vehemență, declarând că are anumite probleme de sănătate care nu i-ar fi permis niciodată să apeleze la astfel de intervenții chirurgicale.

ADVERTISEMENT

„Am reuşit să slăbesc cu două lucruri: ţin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte puţin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineaţa, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură şi seara, în general, nu prea mai mănânc nimic”, a povestit Oana Roman.

Spre surprinderea tuturor, Oana Roman le-a dezvăluit susținătorilor că a slăbit cu ajutorul unei diete invetate chiar de ea, alegând să mănânce mai puțin. De asemenea, a apelat la anumite tratamente pentru a se întreține, iar acum se mândrește pe rețelele de socializare cu silueta dorită, admiratoarele cerându-i diverse sfaturi.

ADVERTISEMENT

 

Tags: