Life

Adevărul despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Dezvăluiri exclusive pentru Fanatik

11.02.2021 | 13:07
Adevarul despre despartirea dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau Dezvaluiri exclusive pentru Fanatik
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu nu mai e cu Gabi Bădălău, după ce au petrecut câteva zile bune în Dubai și Maldive, acolo unde toată lumea credea că urma să se formeze un nou cuplu în showbiz, unul de lungă durată.

Odată cu reîntoarcerea în țară lucrurile s-au complicat pentru brunetă. Bianca Drăgușanu refuză să dea detalii despre separarea de fiul politicianului din Giurgiu, însă apropiații vedetei au făcut câteva mărturisiri pentru FANATIK care lămuresc întreaga situație.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să comentez despre ceva ce nu am vorbit niciodată”, este reacția Biancăi Drăgușanu pentru FANATIK.

Adevărul despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

De vorbit au dorit să vorbească oamenii care o cunosc foarte bine pe blondină, iar aceștia ne-au spus că fosta nevastă a lui Victor Slav nu este deloc afectată de această despărțire.

ADVERTISEMENT

Apropiații vedetei ne-au mărturisit că Bianca și Gabi au încercat să aibă o relație, însă și-au dat seama că nu sunt făcuți unul pentru celălalt, despărțirea producându-se fără prea mult zgomot.

„Au încercat să aibă o relaţie, dar nu s-a putut, fiecare îşi dorea lucruri diferite. Nu tot ce pare lapte şi miere şi este… Au avut o vacanţă frumoasă împreună, au mers la restaurante, au exista momente împreună şi cadouri, dar atât. Bianca nu este afectată, nu a avut nici de pierdut, nici de câştigat, este o femeie căreia nu îi lipseşte ceva”, au declarat surse apropiate Biancăi pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Fiecare pe drumul său

De altfel, se pare că nici Gabi Bădălău nu suferă prea mult după separarea de fotomodel. Acesta a fost surprins de fotoreporteri alături de mai multe gagici, semn că a trecut deja peste iubirea, dacă a existat cu adevărat, pe care a simțit-o față de Drăgușanu.

După revenirea în țară, Bianca și-a reluat activitățile, ocupându-se în special de atelierul de rochii care îi poartă semnătura plus alte proiecte în zona beauty-fashion.

ADVERTISEMENT

Despărțirea celor doi rămâne, totuși, surprinzătoare având în vedere că la un moment dat a circulat o informație potrivit căreia Gabi Bădălău ar fi fost dispus să îi facă o casă cadou vedetei într-o comună ilfoveană.

 

ADVERTISEMENT