Life

Adevărul despre divorțul lui Daniel Onoriu! După 55 de zile de comă, face un anunț șoc: ”Isabela a fost nemulțumită”

Daniel Onoriu, unul dintre cei mai titrați campioni din sporturile cu motor, a anunțat că divorțează de Isabela, soția lui, cea car el-a îngrijit după ce și-a revenit din coma de 55 de zile.
23.08.2022 | 16:02
Adevarul despre divortul lui Daniel Onoriu Dupa 55 de zile de coma face un anunt soc Isabela a fost nemultumita
Daniel Onoriu a anunțat că divorțează de Isabela doar pentru a vedea reacția oamenilor / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anunțul divorțului dintre Daniel și Isabela Onoriu i-a luat pe toți prin surprindere, cu atât mai mult cu cât campionul sporturilor cu motor părea să fie îndrăgostit până peste cap de frumoasa lui soție.

Daniel Onoriu a anunțat că divorțează de Isabela

Daniel Onoriu și-a luat prin surprindere toți apropiații și fanii în momentul în care a anunțat că divorțează de Isabela, femeia car ei-a fost alături în cele mai grele momente și care l-a îngrijit de-a lungul refacerii de după cele 55 de zile de comă.

ADVERTISEMENT

”Divorțez de frumoasa Isabela, soția mea de aproape 6 ani. (…) Am cerut-o de nevasta a două zi, iar peste alte două săptămâni mi-a devenit soție la starea civilă. În toți acești ani am plimbat-o în multe țări. Excursii minunate și câteva țări exotice. (…)

Mașina mea e pe numele ei, banii sunt toți pe cardul ei.  (…) Cu toate astea femeia asta nu apreciază nimic. Mă lasă singur prin țară, călătoresc singur, azi mi-a dat KO când mi-a zis că nu vine cu mine la curse.

ADVERTISEMENT

Ea știe prea bine că aceste curse înseamnă totul pentru mine. Adio, Isabela, te-am iubit din prima clipă, dar pentru că tu nu mă iubești și eu m-am răcit de tine. (…) Suntem împreună de 6 ani și nu vrea să facem copii”, a scris Daniel Onoriu pe Facebook.

Doar că, de fapt, tot ce a făcut Daniel Onoriu a fost o ”manevră”. Voia atenție și, probabil, voia să demonstreze posibililor sponsori pe care îi vrea alături de el, că încă poate ține primele pagini ale ziarelor. De altfel, în exclusivitate pentru FANATIK, el a și recunoscut că totul a fost o înscenare.

ADVERTISEMENT

Ce spune Daniel Onoriu despre divorțul care nu va avea loc

”Nu e adevărat nimic. Totul a fost o farsă. Am vrut să văd dacă mă caută lumea când aude așa ceva. Au fost 25 de articole de presă cu mine, cu divorțul. Vouă vă spun, clar, nu divorțez. Am vrut să atrag atenția doar (râde, n. red.)

Isabela a fost nemulțumită, nu prea i-a plăcut, dar până la urmă a fost de acord să vadă ce se întâmplă”, ne-a spus Daniel Onoriu. E adevărat, contactată de FANATIK, Isabela Onoriu nu a fost la fel de categorică, fiind, la modul vizibil, deranjată cumplit de vorbele aruncate în lumea virtuală de soțul ei.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau să comentez nimic despre acest subiect. Serios! Ce a fost, a fost”, ne-a spus Isabela Onoriu, recunoscând că este deranjată de felul în care a încercat soțul ei să atragă atenția.

În altă ordine de idei, după ce a atras atenția publicului asupra sa, Daniel Onoriu este decis să revină în lumea sporturilor cu motor. Și, acum, consideră el, este pregătit să treacă testele necesare pentru ca medicii săi îi dea voie să participe la curse.

”Mă pregătesc de cursă acum. Săptămâna asta am etapă în campionatul național de viteză în coastă unde sper să pot să particip și să vin acasă cu trofeul pentru locul 1. Sper să primesc acordul medicilor să particip”, ne-a spus Daniel Onoriu.

Daniel Onoriu, 55 de zile de comă pentru că voia să fie mai slab

Anul trecut, Daniel Onoriu a mers la o clinică din Turcia decis să se opereze și să își micșoreze stomacul. Voia să scape de câteva kilograme puse, iar metoda chirurgicală i se părea cea mai simplă. Doar că, atunci au și început problemele pentru el. Operația a eșuat, iar el a fost salvat din ghearele morții de o combinație între priceperea medicilor români de la Spitalul Floreasca și noroc.

”Am stat 55 de zile în comă și 105 zile în pat. (…) Cât am fost în comă, nu am visat absolut nimic. E ca și când m-am culcat aseară și m-am trezit azi. (…) Să dea Dumnezeu să îmi revin. E frustrant rău să nu poți să te duci să bei o apă, să faci niște lucruri banale”, ne povestea Daniel Onoriu imediat după ce s-a trezit din comă.

„Soția mea este o femeie minunată”

Mai mult decât atât, între el și Isabela este o relație cât se poate de solidă. Și, în repetate rânduri, Daniel Onoriu dezvăluia că își divinizează soția și că îi va fi recunoscător pentru totdeauna pentru felul în care s-a purtat cu el în momentele grele.

”Soția mea este o femeie minunată, ai cuvântul meu de onoare că ceva mai frumos decât femeia asta nu există pe lumea asta. Cel puțin pentru mine. Am surprins-o cu excursia din Egipt, ea nu știa nimic. Am cea mai frumoasă nevastă din lume și mă face fericit. Da, vreau și un copil cu ea.

Mai trebuie să mergem la un spital, să mai facem niște analize, după care ne punem pe treabă. Și o să începem curând ”producția”. Vreau o fetiță cu Isabela, sincer. Soția mea e atât de frumoasă, este superbă, și vreau să semene cu ea. Iar atunci copilașul meu, fetița mea, dacă seamănă cu ea va fi foarte frumoasă”, a mai spus, pentru FANATIK, Daniel Onoriu.

ADVERTISEMENT