ADVERTISEMENT
Life

Adevărul despre femeia misterioasă cu care s-a afișat Mihai Mitoșeru. Cine este, de fapt, tânăra blondă

Autor: Andreea Stanaringa | 11.05.2021 | 13:02
Adevărul despre femeia misterioasă cu care s-a afișat Mihai Mitoșeru. Cine este, de fapt, tânăra blondă
Adevărul despre femeia misterioasă cu care s-a afișat Mihai Mitoșeru. Cine este, de fapt, tânăra blondă. Sursa foto: Colaj Fanatik

Camelia Mitoșeru a vorbit despre presupusa iubită a fiului ei, Mihai Mitoșeru, o blondă misterioasă cu care prezentatorul TV s-a afișat recent. Cu toate că mulți au speculat că ar avea o nouă relație, acesta nu a negat, dar nici nu a oferit mai multe detalii. 

ADVERTISEMENT

Mama lui Mihai Mitoșeru a spus care este, de fapt, adevărul despre femeia care se afla în compania fiului ei. Aceasta a lămurit misterul și a făcut dezvăluiri despre relația celor doi.

În urmă cu doi ani, Mihai Mitoșeru a divorțat de fosta lui soție, Noemi, așa că fanii au avut toate motivele să creadă că și-a refăcut viața. Îndrăgitul prezentator a postat o fotografie cu o blondină la finalul lunii martie, de aici fiind și speculațiile.

Adevărul despre femeia misterioasă cu care s-a afișat Mihai Mitoșeru. Cine este, de fapt, tânăra blondă

Camelia Mitoșeru a dat cărțile pe față și a spus că femeia alături de care s-a fotografiat fiul ei nu este iubita lui, ci o simplă prietenă. Mihai Mitoșeru nu are o nouă relație, conform declarațiilor transmise de cea care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

Aceasta și-ar dori foarte mult ca fiul ei să se îmăace cu Noemi, fosta lui soție, cu care Camelia Mitoșeru se înțelegea foarte bine, sperând că cei doi vor ajunge să se înțeleagă din nou și să formeze un cuplu.

„Mihai nu are nicio iubită! Este doar o prietenă acea fată nimic mai mult. Știu că încă ține la Noemi, este foarte atent cu ea, să nu o deranjeze cu ceva anume.

De când au divorțat, de doi ani, Noemi a mai trecut pe la mine, am stat amândouă de vorbă, ne-am mai auzit și la telefon. Eu nu știu de ce au divorțat. Mi-aș dori tare mult să se împace că îmi este drag de ea, îmi place”, a declarat Camelia Mitoșeru, potrivit playtech.ro. 

ADVERTISEMENT

Camelia Mitoșeru, despre divorțul fiului ei

Camelia Mitoșeru consideră că Mihai și Noemi au divorțat din cauza depresiei, după ce tatăl blondinei s-a stins din viață. La scurt timp a avut loc și despărțirea de Mihai Mitoșeru.

„Nu mă bag, este decizia lor, nu m-am băgat niciodată în problemele lor, dar eu aș vrea ca amândoi să revină la sentimente bune. Cred că s-au despărțit pentru că Noemi a făcut o depresie când a murit tatăl său și nu s-a tratat, nu a fost la un terapeut.

ADVERTISEMENT

Ea spunea atunci că nu, nu este adevărat acest lucru, că nu din cauză că tatăl său ce a murit s-a despărțit de Mihai, dar eu așa cred”, a continuat Camelia Mitoșeru.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!