Life

Adevărul despre ieșirea lui Selly din trupa 5Gang. Alex Daragiu a făcut anunțul: „Nu mai plângeți”

13.11.2020 | 17:20
Adevarul despre iesirea lui Selly din trupa 5Gang Alex Daragiu a facut anuntul Nu mai plangeti
Selly părăsește 5Gang? Adevărul din spatele acestei vești, dezvăluit de Alex Daragiu. Foto: captură PRO TV Plus
ADVERTISEMENT

Selly părăsește trupa 5Gang? Vestea dată chiar de cunoscutul youtuber a înnebunit comunitatea tinerilor de pe rețeaua video de socializare. Adevărul este unul cu totul diferit: cântărețul s-a folosit de un titlu de tip click-bait pentru a atrage atenția asupra vlogului său.

Alex Daragiu, unul din colaboratorii platformei PRO TV Plus, cel care realizează emisiunea online în care comentează trendurile de pe Youtube, i-a liniștit pe fanii trupei 5Gang.

ADVERTISEMENT

Selly nu are de gând să renunțe la muzică, iar cei care au avut răbdare să vadă vlogul integral al lui Andrei Șelaru ar fi știut că totul a fost o păcăleală.

Selly nu părăsește trupa 5Gang

În clipul postat de Selly pe Youtube pe 5 noiembrie, acesta îi păcălește pe fani spunând că de când s-a implicat în dezbaterile privind educația din România nu se mai poate maimuțări cu 5Gang și a devenit un băiat serios.

ADVERTISEMENT

În finalul clipului, însă, acesta recunoaște că s-a folosit de un titlu mincinos, iar dovada că nu părăsește 5Gang este că la trei zile distanță de acest clip a scos o nouă melodie, intitulată „Fortzinni”.

Youtuberul pregătește niște cursuri online de vlogging

„După ce Selly ține discursul frumos, emoțional, trist, la începutul videoclipului, într-un final ne dezvăluie că titlul e doar un click-bait și atât. Nu mai plângeți. După ce ne dă adevărul pe față, tot Selly ține să facă reclama la piesa pe care urma să o posteze.

ADVERTISEMENT

După reclama aia, ghiciți ce urmează să facă Selly? O reclamă la cursurile online de vlogging create de el ce vor apărea în iarnă. Dacă din cursurile alea, ajung măcar un sfert, hai că nu eu, eu zic că merită.

În iarnă, fiți cu ochii în patru pe cursurile alea pentru că vor fi mișto”, a declarat Daragiu la PRO TV Plus.

ADVERTISEMENT

Așadar, fanii trupei 5Gang trebuie să stea liniștiți. Andrei va continua să facă muzică, în paralel cu implicarea lui în a schimba sistemul educațional românesc.

 

ADVERTISEMENT
Tags: