Life

Adevărul despre imaginile difuzate de România TV în care Brigitte Pastramă e agresată într-o parcare de soțul ei. Exclusiv

25.09.2020 | 18:22
Adevarul despre imaginile difuzate de Romania TV in care Brigitte Pastrama e agresata intro parcare de sotul ei Exclusiv
Brigitte Pastramă, noi lămuriri cu privire la episodul în care ar fi fost bătută de soț. Ce s-a întâmplat, de fapt, în parcare Sursa foto: Instagram/ România TV
ADVERTISEMENT

România TV a difuzat niște imagini în care Brigitte Pastramă e agresată de către soțul ei, Florin, în parcarea unui supermarket din Capitală.

Brigitte Pastramă și soțul ei, din nou pe micile ecrane într-un nou episod violent

Fanatik a aflat adevărul despre scenele care au rulat în ultimele ore pe majoritatea site-urilor mondene din surse foarte sigure.

ADVERTISEMENT

Potrivit surselor noastre, filmulețul cu pricina nu prezintă o scenă petrecută azi și nici măcar foarte recent. „Imaginile sunt mai vechi, nu sunt de acuma. Apar des astfel de imagini, dar ele s-au petrecut demult”, a declarat o sursă apropiată în exclusivitate pentru site-ul nostru,

Imaginile difuzate de postul de știri sunt mai vechi, iar în prezent vedeta nu are nicio problemă cu soțul ei. Nu este prima oară când o astfel de știre în care Brigitte Pastramă este protagonistă se viralizează.

ADVERTISEMENT

Bruneta, urmărită de scandaluri

A mai fost un episod cu o altă bătaie pe care ar fi primit-o de la Florin prezentată la acea vreme ca un subiect de ultimă oră.

În videoclipul difuzat de postul de televiziune se aude cum Florin țipă la soția lui, căzută la pământ: „Bă, nu te potolești, bă?”.

ADVERTISEMENT

Brigitte și Florin Pastramă formează unul din cele mai controversate cupluri din România. Legat de relația cu soțul ei au existat mai multe speculații de când au format un cuplu la Ferma vedetelor.

Gurile rele spun că astfel de agresiuni au loc des în familia brunetei, însă sursele noastre ne asigură că multe dintre scandaluri sunt umflate de dragul audienței și că cei doi se înțeleg bine în prezent.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, Brigitte a fost implicată într-o serie de conflicte, cel mai sonor fiind cel cu fiul ei, în scandal intervenind la un moment dat și Poliția.

Nu departe de ieri au apărut informații în spațiul public potrivit cărora Raluca Podea, fosta nevastă a lui Florin, i-ar fi scris tot felul de mesaje lui Brigitte în care o amenința și șantaja, însă din verificările noastre, nici acea știre nu este 100% sigură.

 

ADVERTISEMENT