Sport

Adevărul despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB: “Eu ştiu foarte bine. Nu el trimite echipa!”

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, a dezvăluit că Gigi Becali nu se implică în echipa de start de la FCSB. În schimb, latifundiarul ar fi cel care face schimbările.
17.06.2023 | 22:21
Adevarul despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB Eu stiu foarte bine Nu el trimite echipa
Gigi Becali, la o conferinţă de presă de la Palat. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a încheiat pentru al treilea sezon la rând pe locul doi în SuperLiga. Roş-albaştrii au pierdut cu 2-3 meciul cu Farul Constanţa, din penultima etapă, şi rămân fără titlu în ultimii opt ani de zile.

Adevărul despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB: “Echipa se face cum trebuie, după care se implică la schimbări”

Liderul de galerie, Gheorghe Mustaţă, a declarat că Gigi Becali nu se implică în formarea primului “11”, în schimb el este omul care face schimbările şi atunci, soluţia ar fi ca toţi jucătorii să fie de aceeaşi valoare:

ADVERTISEMENT

“Eu știu foarte bine. Nu el trimite echipa (n.r. primul 11). Echipa se face cum trebuie, după care se implică la schimbări. Toată lumea știe asta. Nu mai e nimic de ascuns.

Dăunează grav și sănătății, nu neapărat echipei. Dacă faci echipă și vrei să faci schimbările tale, atunci trebuie să aduci jucători de aceeași valoare. Dacă nu, aduci antrenor cu experiență, cu personalitate, în primul rând”, a declarat Mustață la podcastul “Tare de tot”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a recunoscut că a greşit schimbările cu Farul: “Greșeala mea a fost că am avut încredere în Cordea, care văd că se duce din ce în ce mai jos”

După meciul pierdut cu Farul Constanţa, scor 2-3, Gigi Becali a recunoscut că a greşit schimbările la pauză, spunând că nu trebuia să îl trimită în teren pe Andrei Cordea:

”Campionatul s-a pierdut aseară și s-a pierdut la jucătorii fără bărbăție, fricoși ca Sorescu. Păi dacă noi intrăm cu 2-0 la pauză se schimba situția că intra Pantea, nu mai intra Cordea.

ADVERTISEMENT

Greșeala mea a fost că am avut încredere în Cordea, care văd că se duce din ce în ce mai jos. Sorescu îi dă pasă lui Borza la 3 metri. Ovidiu Popescu, în care aveam încredere, spuneam că are bărbăție, se ascundea de minge.

Nu poți să câștigi un meci numai în doi-trei jucători, adică în Coman și în Șut. Nici Compagno nu prea a mai fost”, a spus Gigi Becali la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

FCSB merge şi în sezonul viitor pe mâna lui Elias Charalambous. Antrenorul cipriot face cuplu pe banca tehnică alături de Mihai Pintilii, omul care a condus echipa după demisia lui Nicolae Dică.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: FCSB”

ADVERTISEMENT