Fotbal intern

Adevărul despre întoarcerea la Dinamo! Ce funcție a primit Ionel Dănciulescu în acte și ce salariu incredibil va avea!

13.12.2018 | 10:37
Adevarul despre intoarcerea la Dinamo Ce functie a primit Ionel Danciulescu in acte si ce salariu incredibil va avea

Fanii lui Dinamo sunt împărțiți după ce fostul lor idol s-a întors la echipa patronată de Ionuț Negoiță. Când a greșit atacantul care a scris istorie pentru “câini”: când a plecat sau când a acceptat să revină? FANATIK a aflat ce funcție a primit Ionel Dănciulescu în acte și ce salariu incredibil va primi.

Ținând cont de aceste două aspecte, ultrașii vor înțelege mai bine decizia lui Dănciulescu, dar și faptul că unele lucruri nu se schimbă niciodată. Fie că e vorba de iubirea pentru o echipă de fotbal, fie că e vorba despre „respectul” acordat de patroni din Liga 1 Betano foștilor jucători.

A plecat cu lacrimi în ochi, s-a întors în plin dezastru!

Era final de septembrie când Ionel Dănciulescu își anunța despărțirea oficială de Dinamo. Fostul fotbalist renunța la poziția de director general al clubului din Ștefan cel Mare. “Vreau să fie doar un la revedere, nu aş vrea să fie un adio. Mă gândesc la faptul că probabil într-un interval de timp voi fi din nou alături de echipa mea de suflet, echipa care mi-a dat multe satisfacţii profesionale şi umane. Dar am ajuns într-un moment în care trebuie să iau această decizie, sunt multe lucruri care s-au acumulat în timp, de-a lungul ultimilor cinci ani, nu din cauza a tot ce se întâmplă în acest moment la Dinamo.

Ionel Dănciulescu la interviu
Ionel Dănciulescu a fost dărâmat în momentul când a anunțat că pleacă de la Dinamo, în luna septembrie

E o decizie pe care trebuia s-o iau în trecut, dar am crezut că situaţia se va remedia într-un fel sau altul. Din păcate, nu s-a întâmplat lucrul acesta, şi e mult mai bine aşa să fac un pas în spate, pentru că nu mă regăsesc pur şi simplu în acest proiect al lui Dinamo, în acest moment”, declara Dănciulescu acum trei luni. A urmat apoi o perioadă de activitate la Farul, echipa lui Ciprian Marica, unde lucrurile nu au fost deloc grozave. Zilele trecute, “Corbul” s-a întors la Dinamo.

Ce funcție a primit Ionel Dănciulescu în acte și ce salariu incredibil va avea!

Tot la plecarea din septembrie, Ionel Dănciulescu explica faptul că nu a stat la Dinamo pentru bani și că nu pentru bani renunță. “Am fost mereu alături de Dinamo. Vreau ca lumea să înţeleagă, pentru că se vorbesc multe prostii, că ar fi o chestie legată de bani, nu este niciodată. Niciodată nu a fost la Dănciulescu o chestie de bani. Lumea care mă cunoaşte poate să vă confirme. Eu, în viaţă, mă ghidez şi după alte principii. Pentru mine sunt mult mai importante respectul şi recunoştinţa”, afirma Danciu-gol.

Ionuț Negoiță Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu s-a întors la Dinamo după ce patronul Ionuț Negoiță și-a dat acceptul. Condițiile acceptate de Dănciulescu demonstrează încă o dată că a ales cu sufletul

E adevărat, nici nu avea cum să afirme cineva că Ionel Dănciulescu a stat la Dinamo pentru bani. FANATIK a scris despre salariul pe care directorul general îl primea în mandatul anterior în “Groapă”, 7.000 de lei! Unul infim în comparație cu lefurile pe care “oamenii de la RIN” ai patronului Ionuț Negoiță le încasează lunar. Ca o realitate a importanței financiare pe care o avea Dănciulescu era remarcat faptul că până și secretara lui Negoiță avea un venit mai „baban”!

Ionel Dănciulescu se bucură
Ionel Dănciulescu este bucuros că s-a întors la Dinamo, deși va primi un salariu mai mic decât la precedentul mandat

Dar să revenim la actualitate. O parte dintre fani a contestat revenirea lui Ionel Dănciulescu. L-au acuzat că a plecat și că acum se întoarce pentru bani. FANATIK a aflat adevărul despre funcția pe care a primit-o Ionel Dănciulescu în acte și salariul incredibil pe care îl va avea. Astfel, conform informațiilor noastre, fostul atacant ar fi de fapt team-manager, nicidecum director sportiv sau director general, și va primi o remunerație mai mică decât în trecut, 6.000 de lei!

Un rol decisiv în acest sens l-ar fi avut “prietenii” din club ai lui Dănciulescu, rămași în funcție de conducere, care nu ar fi agreat deloc revenirea acestuia, “dictată” de Negoiță peste ei. Au tras cât au putut să îl țină cât mai mult la “cutie”.

I s- a promis autoritate, dar este adus iar pentru imagine. “Ai prea mult bun simț!”

Unul dintre motivele invocate de Ionel Dănciulescu când a părăsit-o în toamnă pe Dinamo a fost legat de faptul că nu a fost consultat în privința transferurilor făcute de club, dar și că, în general, nu a avut prea multă putere de decizie din funcția de director general. Cum oare va fi acum, când trebuie să joace rolul de team-manager? Dănuț Lupu, fostul fotbalist al lui Dinamo, a sintetizat perfect situația, într-un dialog deschis cu Dănciulescu. “Ești prea diplomat. Ai prea mult bun simț, Dinamo nu mai are nevoie de oameni cu bun simț!”, i-a spus Lupu.

Ionel Dănciulescu cu fularul lui Dinamo
Ionel Dănciulescu este un idol pentru fanii lui Dinamo, iar Mircea Rednic a insistat pe lângă patronul Negoiță pentru reprimirea acestuia la club

Cu siguranță, revenirea lui Dănciulescu este una importantă la nivelul imaginii și va ajuta la sudarea relațiilor dintre jucători și antrenorul Mircea Rednic. De altfel, Dănciulescu i-a și mulțumit public tehnicianului în momentul revenirii la Dinamo: “Parcă n-am plecat niciodată. Mă întorc la echipa mea de suflet. Mulțumesc pentru încrederea acordată de nea Mircea Rednic, Alexandru Davis și Ionuț Negoiță. Antrenorul a insistat foarte mult. Sper să facem o treabă cât mai bună. Voi fi alături de băieți, așa cum am fost întotdeauna”.