Life

Adevărul despre logodna lui Iancu Sterp cu Denisa. Mama Geta intervine după zvonurile apărute

Au apărut zvonuri în mediul online conform cărora Iancu Sterp cu Denisa s-ar fi logodit deja. Mama Geta însă are o cu totul altă variantă.
02.11.2022 | 17:04
Adevarul despre logodna lui Iancu Sterp cu Denisa Mama Geta intervine dupa zvonurile aparute
Mama Geta a vorbit despre presupusa logodnă dintre Iancu Sterp și Denisa. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp și Denisa nu sunt împreună de prea multă vreme. De abia în această vară, fratele lui Culiță Sterp și-a prezentat iubita în mediul online, cei doi fiind extrem de apreciați.

S-au logodit Iancu Sterp și Denisa?

Pentru că fiul mamei Geta a vorbit constant despre cât de mult ține la iubita sa, mulți s-au gândit ca nu cumva, cei doi să se pregătească deja și de pasul cel mare.

ADVERTISEMENT

Informația a fost alimentată și de ultima postare a Denisei, în care se poate vedea că tânăra are un inel la degetul de pe mâna stângă.

În imaginea publicată, Iancu Sterp și Denisa erau în centrul Timișoarei, după tânărul îi oferise iubitei sale un trandafir.

ADVERTISEMENT

Mama Geta în schimb spune că nu se pune problema de vreo logodnă. Mama lui Iancu Sterp și a lui Culiță a dezvăluit că informațiile din spațiul public sunt minciuni și că nu crede așa ceva.

”Numai minciuni! Eu nu știu de așa ceva”, a spus mama Geta, pentru WOWbiz.ro.

Mai mult de atât, femeia spune că într-adevăr, cei doi se află la Timișoara, însă niciunul dintre ei nu ar fi spus nimic despre o posibilă logodnă.

ADVERTISEMENT

Mama Geta își dorește ca fiul ei, Iancu Sterp, să se căsătorească

Amintim că anterior, mama Geta dezvăluia că își dorește ca fiul ei să se căsătorească cât mai curând. De asemenea, femeia își dorea pentru copiii ei fericire în relația de cuplu, dar și o familie numeroasă.

Se pare însă că va mai dura ceva timp până când visul mamei Geta va deveni realitate.

”Să dea Dumnezeu să-l însor și pe Iancu la anul că eu sunt bucuroasă să se însoare. (…) Important e să fim sănătoși și să nu întrecem măsura cu nimic, dar dacă toate sunt cu măsură în viață și se respectă unul pe celălalt e totul bine“, mărturisea mama Geta în urmă cu ceva timp, pentru aceeași sursă

ADVERTISEMENT