Life

Adevărul despre melodia Shakirei care vorbește despre despărțirea de Pique: ”Pentru mine a fost o eliberare”

Shakira a reușit ceea ce nu și-ar fi imaginat niciodată. Noua ei piesă, care vorbește despre despărțirea de Pique, a ajuns să fie numărul 1 în lume.
14.01.2023 | 11:03
Adevarul despre melodia Shakirei care vorbeste despre despartirea de Pique Pentru mine a fost o eliberare
Ce spune Shakira despre piesa care vorbește despre despărțirea de Pique. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pentru Shakira, anul 2022 nu a fost deloc unul ușor din foarte multe puncte de vedere.

Melodia Shakirei care vorbește despre despărțirea de Pique a ajuns pe locul 1 în lume

Tatăl artistei s-a confruntat cu probleme de sănătate, au urmat apoi acuzațiile de fraudă fiscală aduse se autoritățile din Spania, dar și divorțul de soțul ei, Gerard Pique.

Cu toate astea, Shakira a reușit să se adune și să compună o piesă care a ajuns să înregistreze un succes incredibil. Piesa, în care Shakira vorbește despre despărțirea de Pique, a fost lansată în urmă cu doar trei zile și deja ocupă locul 1 în lume.

ADVERTISEMENT

Versurile sunt umplute de emoții, iar întreaga presă internațională le-a preluat mai apoi. Pentru că piesa este totodată și destul de dură, Gerard Pique a venit la înaintare cu un răspuns indirect pentru fosta sa soție, așa că Shakira s-a simțit nevoită să dea câteva explicații.

Menționăm faptul că în presa de peste hotare, piesa Shakirei este văzută ca un atac direct la adresa fostului său soț, dar și la adresa actualei sale iubite, Clara Chia Marti, în vârstă de 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Shakira spune că piesa a fost pentru ea o eliberare și nicidecum un atac și că niciodată nu s-a gândit că o piesă în limba spaniolă va ajunge direct pe locul 1 în lume.

Mai mult de atât, artista le-a încurajat pe femeile care au trăit aceleași lucruri ca și ea să se ridice și să meargă mai departe, de dragul persoanelor care le apreciază cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Ce spune Shakira despre noua ei piesă

”Pentru mine a fost un catharsis, o eliberare. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge direct pe locul 1, la 45 de ani, cu o melodie în limba spaniolă.

Vreau să le îmbrățișez pe milioanele de femei care se ridică în fața celor care ne fac să ne simțim insignifiante. Ele sunt inspirația mea. Iar această realizare nu este a mea, este a tuturor.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne ridicăm, nu așa cum ne spune societatea, ci în felul nostru, pentru a merge mai departe pentru copiii noștri, părinții noștri, cei care au nevoie de noi și care cred în noi”, a scris Shakira, pe Instagram.

Amintim faptul că Shakira și Gerard Pique au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu aproape jumătate de an.

Fotbalistul și-a refăcut rapid viața și a făcut publică noua sa relație, în timp ce pentru artistă, lucrurile au fost cu mult mai dificile.

Aceasta a apelat inclusiv la ajutorul unui terapeut, având în vedere situația fără precedent în care a ajuns, într-un moment complet neașteptat.

ADVERTISEMENT