Life

Adevărul despre moartea Andei Călugăreanu. Ce dezvăluiri a făcut Ioana Tufaru: „A luat în joacă toată povestea”

S-a aflat adevărul despre moartea Andei Călugăreanu. Artista s-a stins din viață în 1992, atunci când avea doar 45 de ani.
18.08.2021 | 12:19
Adevarul despre moartea Andei Calugareanu Ce dezvaluiri a facut Ioana Tufaru A luat in joaca toata povestea
Adevărul despre moartea Andei Călugăreanu. Ce dezvăluiri a făcut Ioana Tufaru. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru a spus adevărul despre moartea Andei Călugăreanu. Fiica regretatei artiste a împărțit pomană la mormântul mamei sale pe 15 august, atunci când s-au împlinit 29 de ani de la moartea ei.

Fiica Andei Călugăreanu a fost însoțită de soțul ei, Ionuț Mardare, și de fiul lor, Luca. Ioana Tufaru a vorbit despre mama ei și despre adevăratul motiv care i-a adus sfârșitul.

ADVERTISEMENT

Adevărul despre moartea Andei Călugăreanu. Ce dezvăluiri a făcut Ioana Tufaru

Ioana Tufaru a spus adevărul despre moartea Andei Călugăreanu. Fiica regretatei actrițe și cântărețe a împărțit pomană duminică, pe 15 august, atunci când s-au împlinit 29 de ani de la tragicul eveniment.

Potrivit Ioanei Tufaru, Anda Călugăreanu nu a știut, inițial, cât de gravă era boala pe care o avea. Artista era mereu răgușită și a crezut că are o răceală. Medicii i-au pus diagnosticul și s-a aflat că are cancer, însă ea nu a știut acest lucru.

ADVERTISEMENT

Moartea ei subită a șocat pe toată lumea la momentul respectiv. În prezent, Ioana Tufaru consideră că ar fi fost mai bine ca mama ei să fi știut de la bun început că are cancer.

„Ea a luat-o foarte în joacă toată povestea. Foarte târziu s-a aflat că avea de fapt cancer. Ea zicea ‘Ei, sunt răcită’. Avea tot timpul o răgușală în gât, tot timpul a dat-o pe seama unei răceli.

ADVERTISEMENT

Și de fapt, când a ajuns să i se pună un diagnostic, în final, a fost vorba de cancer. Prea târziu, nu s-a mai putut face nimic, era deja metastază.

(…) Da, nu i-am spus (n.r. că are cancer). Și eu știam, și el, de lucrul ăsta. Dar el a vrut într-un fel sau altul să o protejeze nespunându-i.

ADVERTISEMENT

Și poate că… eu știu… acum e deja tardiv să spun chestia asta… dar poate că ar fi fost mai bine să-i fi spus.

S-ar fi luat din pripă totul și poate… că, uite, cunosc persoane care au luat cancerul din pripă și au scăpat. Bine, la ea a fost și galopant. A avut la plămâni și a făcut metastază pe ficat. Și… i-a fost fatal”, a declarat Ioana Tufaru pentru CIAO.ro. 

Ioana Tufaru, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea mamei ei

Ioana Tufaru a mai spus că mama ei avea dureri foarte mari și că și-a dorit moartea din această cauză. Anda Călugăreanu s-a stins, în final, în brațele fiicei ei, lucru care a marcat-o profund pe aceasta din urmă.

„Avea momente, din cauza durerii, în care își dorea practic moartea. Voia să plece mai repede, pentru că avea dureri foarte mari. Ajunsese la morfină deja. Au fost niște momente foarte grele.

(…)  Mi-a murit în brațe. M-a marcat, da. A fost foarte greu.”, a mai declarat Ioana Tufaru pentru sursa citată anterior.

Ioana Tufaru a mai spus că ultima dorință a mamei ei era ca ea să nu ajungă la tatăl ei. Această dorință nu a putut fi îndeplinită, din moment ce soțul ei de atunci nu a putut să o adopte pentru că tatăl ei biologic nu a fost de acord.

De asemenea, Anda Călugăreanu i-a spus fiicei ei să facă în așa fel încât lumea să nu o uite după moarte. Ioana Tufaru lucrează la o carte despre mama ei, împreună cu Ilinca Teodorescu, dar nu a oferit mai multe detalii.

ADVERTISEMENT
Tags: