News

OPINIE. Adevărul despre moțiunea de cenzură! Cum au pus “interlopii” stăpânire pe Parlamentul României!

05.02.2020 | 17:07
OPINIE. Adevărul despre moțiunea de cenzură! Cum au pus
Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu încrezător în viitorul PSD. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

Două întrebări după o nouă moțiune de cenzură victorioasă. Nu mai contează a cui, nu a contat niciodată. În definitiv, cu tot respectul, dar nouă, plătitorilor de taxe din această țară, nu ne achită rata lunară, întreținerea și celelalte dări nici PNL, nici PSD, și, în mod categoric nici „plimbacii” de serviciu, Ponta sau Hunor.

Știți, oamenii aia care lucrează la magazine, au un obicei „ciudat„ de a păzi produsele. Așa că noi, cei care mergem zilnic la muncă, uneori răciți, de cele mai multe ori obosiți, nu putem să zâmbim ca proștii atunci când ne ducem la cumpărături și să spunem cu gura până la urechi: păi, bă, a căzut Guvernul, n-ai auzit? Dă-te la o parte! Hai, hai!

ADVERTISEMENT

Posibil că au auzit și angajații micilor sau marilor retaileri, dar nu dau doi bani pe vestea asta. Pentru că, vedeți voi, MĂSCĂRICILOR, aici s-a ajuns. Lumea nu mai crede în partide pentru că ele și-au uitat doctrinele și s-au încuscrit de atâtea ori încât numai Dumnezeu te mai ferește de incest. Pentru că, stimabililor, fix așa ați arătat în ziua acestei moțiuni. Ca niște perverși (perverse) cu prohabul deschis către popor și câteva bomboane în mână.

Adevărul despre moțiunea de cenzură! Moțiune
Social democrații în așteptarea verdictului. Sursa foto – ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Ca niște obsedați care știu toate scurtăturile canalelor XXX în așa fel încât să nu întârzie deloc momentul culminant. Aliniați pe găști, căci sensul de echipe l-ați pierdut de ceva vreme bună, strânși în jurul unui lider pe care abia așteptați să-l devorați la următorul cutremur politic și reîmprieteniți din mers unii cu ceilalți. Sau certați, după caz.

ADVERTISEMENT

Din înaltul tribunei, de pe scaune, din orice colț al sălii delirul era în floare. Unii se apărau ca bezmeticii, țipau, acuzau, se disculpau și încercau să se mai convingă ei pe ei că se poate. Ceilalți, cu sânge în nări, scuipau politic, atacau, săgetau și așteptau un rezultat rezolvat încă după întâlnirea Ciolacu – Ponta!

Cu tupeu de interlopi, cu gesturi copiate din filme cu mafioți, cu trufie și aroganță, indiferent de culoarea politică, toți ați dat recital. Ați renunțat la orice comportament de domnișoară de pension și v-ați îmbrăcat în rochia aia de vampă gata să muște din mărul otrăvit, din adversar, din orice. Numai să curgă sânge.

Adevărul despre moțiunea de cenzură! Moțiune
Premierul Ludovic Orban vorbește Parlamentului. Sursa foto – ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Nu mai era despre politică! Să fim serioși, ceea ce am văzut astăzi și-a pierdut definiția aceasta. Nu mai era despre politică, nu mai era despre oameni, nu mai era despre popor, despre cei pe care îi reprezentați acolo! Vă aduceți aminte de noi? Noi, proștii care am ieșit la vot, diaspora aia nenorocită care a stat prin ploaie ca să pună o ștampilă și să mai schimbe o vorbă în limba ei, căci de acasă ați alungat-o prin incompetența voastră. Noi, părinții care ne zbatem ca demenții să ne creștem copilașii frumos și să-i oferim unei societăți pe care luptăm să o însănătoșim până atunci. Noi, tineretul care încă n-am plecat să spălăm la cur bătrânii altor popoare și să le muncim pământurile. Sau despre ei, pensionarii care au traversat atâtea şi de care acum, voi, MĂSCĂRICILOR, vă bateţi joc aruncându-le câte un milion în plus, din când în când, la pensie, după care le scumpiți medicamentele cu alte două.

ADVERTISEMENT

Nu mai era despre oameni, domnilor! Înțelegeți mojicia? La adăpostul unor înțelegeri și la umbra moțiunilor eterne, ați rezolvat și problema asta. Poporul, dă-l la dracu! La plătit de taxe, la muncă și dacă nu-i convine și e tot tare-n gură, adio, mamă, adio, copile. Schimbat de pampersi afară sau plantat de roșii că vine primăvara și n-au nici italienii ăia ce să pună pe pământul lor.

Și voi? La loc comanda, evident! Punct și de la capăt. Acum pleacă ai lor, vin ai…LOR. Călcăm în picioare totul, la fel ca la moțiunea precedentă, schimbăm miniștri, cadre, directori, funcționari, reguli. După care o luăm de la capăt peste alte câteva luni. Poate cu anticipate, cine știe, inventați voi ceva.

Căci despre voi este TOTUL! Nu despre oameni, nu despre un umil gest de bunătate adresat bunicilor care nu sunt încă în pământ, nu despre părinții noștri pierduți prin atâtea țări, nu despre tineri, și, în mod categoric, nu despre copii.

ADVERTISEMENT

E despre voi!

Hienelor!

Adevărul despre moțiunea de cenzură! Moțiune
Parlamentarii căutau să se asigure că nimeni nu trădează. Sursa foto – ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO

E despre o clasă politică jenantă, ridicolă, slabă, incompetentă, proastă, măgărească.
O clasă politică cu gesturi și priviri de interlopi!

Așadar, bă, ce dracu faceți voi acolo? Și unde vă credeți?
Sunt singurele întrebări pe care acest popor umil, bolnav, învins, dărâmat, separat, învrăjbit le mai poate spune.

Orice altceva este de prisos.

Felicitări victorioșilor, dar atenție! Învinșii deja refac alianțe și cumetrii!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri