Life

Adevărul despre operația de rinoplastie făcută de Bianca Drăgușanu: “Rezultatul o să se vadă după un an”

08.04.2021 | 17:07
Adevarul despre operatia de rinoplastie facuta de Bianca Dragusanu Rezultatul o sa se vada dupa un an
Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre operația de rinoplastie pe care a suferit-o. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu (39 ani) a suferit o intervenție de rinoplastie, în urmă cu trei săptămâni, și este în plin proces de recuperare. FANATIK.RO a aflat de ce a apelat blonda, din nou, la bisturiu și cum se simte după intervenția deloc ușoară.

Adepta intervențiilor de înfrumusețare, Bianca Drăgușanu a ajuns, din nou, pe mâna medicului estetician, pentru a-și modela nasul. Intervenția nu a fost una ușoară, s-a desfășurat sub anestezie generală, iar pentru reconstrucția nasului au fost recoltate grefe de cartilaj de la ambele urechi.

ADVERTISEMENT

Perioada de convalescență a trecut și Bianca Drăgușanu și-a scos noul nas… în oraș.  Și-a reluat cât de repede a putut activitatea de la atelier, a început se meargă în mall și la întâlniri cu prietenii, ba chiar să câștige bani de pe urma noii imagini. Asumată și mulțumită de rezultatul intervenției, blondina ne-a mărturisit că se simte bine și, în afară de durerile aferente și de respirație cu dificultate, nu s-a confruntat cu alte probleme.

Bianca Drăgușanu, după operația de rinoplastie: “Mi-au luat cartilaj din urechi”

“În mod real este prima operație de rinoplastie pe care am făcut-o. Am mai avut o intervenție la vârful nasului printr-o incizie, dar nu a fost rinoplastie. Intervenția pe care am făcut-o acum 6 ani cu medicul Doboș a fost printr-o incizie la nivelul nasului și atât!

ADVERTISEMENT

Acum, aveam o mică umflătură, nu se observa foarte mult, dar mă deranja. Pentru că am avut nasul rupt în două locuri, mi s-au recoltat grefe de cartilaj de la ambele urechi. Sunt încă umflată, mă recuperez.

Nu mai pare că am un cartof în față, dar au trecut abia trei săptămâni de la intervenție. După două, trei luni o să se dezumfle total, dar rezultatul acela pe care mi-l doresc o să se vadă abia la un an de la intervenție.”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu, operație nas
Bianca Drăgușanu și-a operat nasul din cauza unei nici denivelări pe care o avea

Cum își ascunde Bianca Drăgușanu urmele operației de rinoplastie

Atentă la imaginea ei, de pe urma căreia trăiește de altfel, Bianca Drăgușanu reușește să-și ascundă umflăturile și vânătăile cu ajutorul machiajului și al filtrelor de pe rețelele de socializare. După ce recuperarea se va încheia, blondina intenționează să-și schimbe și implanturile mamare, de care nu mai este mulțumită.

Se vede mamă de gemeni

Implicată într-o relație în jurul căreia planează numeroase speculații, Bianca Drăgușanu preferă să păstreze discreția, în ceea ce privește povestea pe care o trăiește cu Gabi Bădălău, fiul baronului de Giurgiu, Gabi Bădălău.

ADVERTISEMENT

Întrebată cum comentează speculațiile apărute în presă, conform cărora așteaptă ca noul partener să divorțeze de Claudia Pătrășcanu și să fie liber din punct de vedere legal, pentru a oficializa relația cu el, blonda ne-a spus: “Probabil o să mă si recăsătoresc cândva și o să am și doi copii. Vreau două fetițe, gemene. Trăim vremuri în care putem alege chiar și sexul copilului.”

ADVERTISEMENT