Life

Adevărul despre participarea lui Albert la Survivor România. Pe ce loc s-a clasat, de fapt, în întreaga competiție

Participarea lui Albert la Survivor România a împărțit lumea în două, iar eliminarea lui a creat din nou vâlvă.
05.07.2021 | 11:46
Adevarul despre participarea lui Albert la Survivor Romania Pe ce loc sa clasat de fapt in intreaga competitie
ADVERTISEMENT

Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor România, iar mulți dintre fanii emisiunii spun că ieșirea lui este nedreaptă. Cei care l-au susținut pe războinic spun că acesta merită să fie măcar în top trei, considerându-l cel mai bun din acest sezon, cu toate că din punct de vedere sportiv lucrurile nu au stat roz în privința lui.

Adevărul despre performanțele sportive ale lui Albert Oprea s-ar putea să nu fie pe placul celor care au deplâns eliminarea lui. În clasamentul general al performanțelor concurenților de pe trasee de-a lungul sezonului, Albert ocupă locul… 26!

ADVERTISEMENT

Din cele 136 de meciuri jucate în competiția din Republica Dominicană, Albert a pierdut mai multe decât a câștigat. A încheiat concursul cu 106 victorii și 130 de înfrângeri, potrivit ultimei actualizări.

Albert Oprea de la Survivor România, sub Starlin și Roxana Ghiță

Ca performanță și eficacitate, Albert s-a clasat sub concurenți precum Sindy, Starlin, Andreea Lodbă, Andreea Moșneagu sau Roxana Ghiță.

ADVERTISEMENT

Pe locul 1 la data de 5 iulie este Maria Chițu, una din revelațiile acestui sezon. Deși a intrat mai târziu în competiție, blondina a reușit să se impună repede în fața veteranilor.

Ca o comparație, deși Albert a stat 7 luni în show, iar Maria mult mai puțin timp, tânăra are 192 de meciuri jucate dintre care 118 victorii.

ADVERTISEMENT

Pe locul al doilea în clasamentul celor mai buni concurenți din punct de vedere sportiv se află Zannidache. Acesta a jucat 260 de meciuri, dintre care 146 de victorii.

Pe locul al treilea este Marius Crăciun, cu 227 de intrări pe trasee dintre care 124 de victorii. După Marius urmează Elena, care are 115 victorii din 222 de intrări.

ADVERTISEMENT
Maria Chițu, cea mai performantă concurentă de la Survivor România din punct de vedere sportiv. Foto: statisztikaworld.com
Albert Oprea, pe locul 26. Foto: statisztikaworld.com

Ultimul loc în topul sportiv, ocupat de Andreea Antonescu

Topul este ocupat de Andrei Dascălu cu 256 de intrări și 131 de câștiguri ale probelor sportive.

Ultimele 5 locuri în clasamentul general sunt ocupate de Amna, Costi Ioniță, Mihaela Berteanu, Bogdan Urucu și Andreea Antonescu.

Concursul Survivor România va avea finala sâmbătă, pe 10 iulie. Ultimul act va fi transmis live din Republica Dominicană. Concurenții și telespectatorii vor avea parte de câteva surprize, iar în mediul online se speculează deja că în Dominicană se vor reîntoarce foștii concurenții pentru a-i susține pe cei cinci rămași în această etapă.

Albert a fost nominalizat spre eliminare împreună cu Marius Crăciun și Elena Marin. Din nefericire pentru el, a obținut cele mai puține voturi prin SMS din partea publicului.

 

ADVERTISEMENT