Life

Adevărul despre pensia Corneliei Catanga! Aurel Pădureanu ne-a dezvăluit câți bani primea cântăreața lunar

29.03.2021 | 12:44
Adevarul despre pensia Corneliei Catanga Aurel Padureanu nea dezvaluit cati bani primea cantareata lunar
ADVERTISEMENT

Muzicianul Aurel Pădureanu a dezvăluit adevărul despre pensia pe care o primea Cornelia Catanga, lună de lună, de la stat. La două zile de la înmormântarea “reginei muzicii lăutărești”, soțul ei spulberă speculațiile apărute și mărturisește că artista încasa o indemnizație lunară oferită în cazul persoanelor cu handicap.

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga se confruntau de ani de zile cu probleme financiare. În ultima perioadă, însă, situația lor economică a ajuns tot mai precară din cauza crizei generată de COVID-19, iar artista s-a plâns colegilor de breaslă că trăiește de azi pe mâine, chiar înainte să fie răpusă de boală.

ADVERTISEMENT

La nici 48 de ore de când și-a luat adio de la Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu a declarat, pentru FANATIK.RO, că a reușit cu greu să se ocupe de cheltuielile pentru înmormântare, iar în câteva zile trebuie să elibereze casa în care locuiește cu chirie. Muzicianul ne-a dezvăluit și adevărul despre pensia încasă de soția sa, după ce în presă au fost vehiculate mai multe sume.

Ce pensie avea Cornelia Catanga

“Nu ne ajută nimeni! Gigi Becali ne-a trimis  la cămin. Păi se poate așa ceva, domnule Becali? Nașul nostru (n.r. Cristi Brancu) nu are cu ce să ne ajute. Ar fi bine să ne ajute cineva, altfel nu avem nicio ieșire, decât să stăm pe drumuri. Cine vrea să mă ajute, să pună bani dacă vrea. Să strângă și să vină cu banii, știu unde stau și cu asta basta! Nu a ajuns de la nimeni niciun ban. Eu aștept să mă ajute, să scap de aici. De unde să mai plătesc? Aici, stăteam la o vilă, că băiatul meu trebuie să studieze la pian. Plăteam 550 de euro pe lună, iar acum trebuie să plecăm, pentru că a vândut-o omul. Cui să cer ajutor?

ADVERTISEMENT

Mi-a murit nevasta. Ea avea o pensie de handicap, că știți că avea probleme cu ochii. La aia mai puneam și plăteam chiria. 1900 de lei avea. Normal ar trebui să umblu să ne dea ajutorul ăla de înmormântare, dar cred că nici pe ăla nu ni-l mai dă, că ea avea pensie de handicap, nu a cotizat. Cine știe, trebuie să umblu până îmi vine rău pentru ăia 1.500 de lei. Astea sunt legile din România, asta e țara în care trăim.”, a spus Aurel Pădureanu, pentru FANATIK.RO.

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, testat pentru COVID-19

Izolat în casă, muzicianul așteaptă să fie testat pentru COVID-19 și speră să nu fie nevoit să stea 14 zile în carantină. Îndurerat, soțul Corneliei Catanga susține că vrea să meargă la cimitir să-și plângă soția, pe care nu a putut să o înmormânteze așa cum și-ar fi dorit: îmbrăcată în haine elegante.

ADVERTISEMENT

“Au venit ei cu toate clanurile și au făcut ce au vrut. Mi-au adus-o imediat neîmbrăcată, sigilată, într-un sac, când ea a fost cea mai elegantă cântăreață? Nu a fost mai elegantă decât Cornelia mea. I-au pus hainele acolo, fără să o îmbrace. De ce așa? De ce? Și acum, în loc să mă duc la cimitor, să mă descarc sufletește, trebuie să stau încă două săptămâni, în casă. Trebuie să-i chem pe ăștia să îmi facă test și să stau în casă, că așa sunt legile date de vagabonzii ăștia, de derbedeii ăștia! Ce să fac? Asta este! Trebuie să stau să dau telefon să vină să îmi fac test, de la privat, ca dacă stau după ăștia de la stat, trec mai multe zile și se prelungește agonia.”, ne-a declarat Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga a murit vineri, 26 martie, răpusă de COVID-19, boală în care nu a crezut. Cântăreața de muzică lăutărească a ajuns de urgență la Spitalul Universitar din București, după ce, mai multe zile, s-a tratat singură acasă, crezând că are gripăMedicii au încercat să o intubeze, însă starea ei a fost atât de gravă încât, în doar câteva ore, artista a murit în urma unui stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 27 martie, Cornelia Catanga a fost înmormântată la Cimitirul Ghencea 1, din București, conform regulilor care se aplică în cazul persoanelor moarte în urma infectării cu COVID-19.

ADVERTISEMENT