Life

Adevărul despre presupusul divorț dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Cum au apărut speculațiile

Care ar fi adevărul despre presupusul divorț dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Cum au apărut zvonurile despre despărțire.
05.06.2023 | 10:16
Adevarul despre presupusul divort dintre Printul Harry si Meghan Markle Cum au aparut speculatiile
Photo Must Be Credited ©Alpha Press 073074 10/09/2022 Prince Harry, Duke of Sussex, and Meghan Markle, Duchess of Sussex on the long Walk at Windsor Castle in Windsor, Berkshire. Crowds have gathered and tributes left at the gates of Windsor Castle since the death of Queen Elizabeth II, who died at Balmoral Castle on 8 September, 2022. *** No UK Rights Until 28 Days from Picture Shot Date ***
ADVERTISEMENT

Au apărut zvonuri privind un presupus divorț între Prințul Harry și Meghan Markle, dar care ar fi adevărul, de fapt? Cei doi nu ar mai fi în relații bune de ceva timp.

Care ar fi, de fapt, adevărul despre presupusul divorț dintre Harry și Meghan

Zilele trecute au apărut zvonuri privind divorțul dintre Prințul Harry și Meghan Markle, după cinci ani de căsnicie. Cei doi au părăsit Marea Britanie cu mai bine de trei ani în urmă și s-au mutat în SUA.

ADVERTISEMENT

Mai mult, cei doi au renunțat la îndatoririle regale și au făcut diverse dezvăluiri controversate despre viața în familia regală. Cu toate că au apărut de multe ori împreună și au dat impresia că lucrurile merg bine în căsnicia lor, surse din apropierea lor au susținut că realitate ar fi alta.

De curând s-a speculat că Prințul Harry nu doarme alături de soția lui în fiecare noapte, lucru care a alimentat zvonurile privind despărțirea. Fostul majordom al Prințerei Diana, Paul Burrell, a spus că Harry a realizat abia acum adevărul și că fosta actriță din “Suits” l-ar fi cucerit cu trăsăturile ei fizice.

ADVERTISEMENT

Acesta a mai spus că fiul cel mic al Regelui Charles și-a dorit mereu să fie tată. Acest lucru ar putea duce la evitarea unei separări, notează click.ro. Divorțul ar însemna ca Prințul Harry să nu-i mai vadă atât de des pe cei doi copii, Archie și Lilibet, mai ales dacă Meghan Markle ar decide să rămână cu ei în SUA.

Prințul Harry și Meghan Markle au împlinit recent cinci ani de când s-au căsătorit, dar nu au postat nimic în acest sens. În timp ce Harry își promova cartea autobiografică, “Rezervă”, relația dintre el și soția sa ar fi început să scârțâie.

ADVERTISEMENT

În plus, la încoronarea Regelui Charles, din 6 mai 2023, Harry a venit în Regatul Unit fără Meghan Markle. Aceasta a rămas în SUA cu copiii, deoarece Archie a împlinit 4 ani chiar în ziua marelui eveniment.

Cum ar sta, de fapt, lucrurile între Harry și Meghan

Au apărut din ce în ce mai multe zvonuri cu privire la divorțul celor doi. Ba chiar s-a scris că Prințul Harry ar fi discutat deja cu un avocat în legătură cu acest subiect.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Daisy Cousens, o jurnalistă de la Sky News Australia, consideră că ar fi vorba despre o strategie. Astfel, pentru a-și menține popularitatea și pentru a-și suplimenta veniturile, cei doi ar încerca să atragă atenția asupra lor. Jurnalista este de părere că și urmărirea de mașini prin care cuplul a trecut recent ar fi tot o strategie.

“Meghan şi Harry, dar în special Meghan, par a fi dispuşi să facă orice ca să atragă atenţia asupra lor, inclusiv să inventeze aşa-zisa urmărire cu maşini ‘cu rezultat aproape catastrofic’.

Au nevoie de atenţia publicului pentru a face bani şi pentru a creşte această ciudată structură de afaceri. Nu m-ar mira să fie nişte scurgeri de informaţii calculate din partea taberei ducilor de Sussex”, a explicat jurnalista.

ADVERTISEMENT