Life

Adevărul despre problemele financiare ale lui Nosfe. Serghei Mizil a spus situația reală a regretatului artist

Nosfe s-a stins din viață în noaptea de sâmbătă spre duminică la doar 37 de ani. Ulterior însă, s-a aflat că artistul ar fi avut probleme financiare.
18.10.2022 | 18:18
Adevarul despre problemele financiare ale lui Nosfe Serghei Mizil a spus situatia reala a regretatului artist
Serghei Mizil a participat marți la înmormântarea regretatului artist, Nosfe. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Serghei Mizil este unul dintre artiștii cei care au participat la înmormântarea lui Nosfe de astăzi. La eveniment au participat și artiști de renume precum Ruby, Cabron, Ștefania, dar și Speak.

Serghei Mizil a participat la înmormântarea lui Nosfe

Actorul Serghei Mizil a fost și el șocat de vestea tragică pe care a primit-o. El și Nosfe au fost colegi de platou în urmă cu doar câteva luni, iar moartea subită a actorului la doar 37 de ani l-a luat prin surprindere.

ADVERTISEMENT

Au lucrat împreună la un film artistic care s-a încheiat acum ceva timp, dar din ce spune Serghei Mizil, Nosfe nu părea să aibă vreo problemă de sănătate.

De asemenea, actorul îl descrie pe regretatul artist ca fiind un băiat extraordinar, civilizat, dar și foarte cuminte. Ce nu înțelege Serghei Mizil însă este cum s-a putut întâmpla o astfel de tregedie, în condițiile în care Nosfe era plin de viață, dar și o fire destul de sportivă.

ADVERTISEMENT

”Am filmat împreună. Acum câteva luni am terminat un film artistic. A fost colegul meu de platou. (…) Nu (n.r. nu a dat semne că ar avea prbleme de sănătate).

Foarte tânăr, șocant, adică am rămas așa mut când m-a sunat și mi-a spus lumea. (…) Un băiat extraordinar, foarte civilizat, foarte cuminte. Era așa sportiv, nu știu ce s-a întâmplat.”, a declarat Serghei Mizil, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

După decesul subit al lui Nosfe, familia artistului a cerut bani pentru înmormântare. Ulterior, mai mulți artiști au publicat pe conturile de socializare IBAN-ul respectiv, iar noi amănunte au început să iasă la iveală.

Avea Nosfe probleme financiare?

Artiști extrem de apreciați și cunoscuți publicului larg precum Adda, Theo Rosé, dar și Speak au dezvăluit probleme întâmpinate pe plan financiar de-a lungul anilor. 

ADVERTISEMENT

Serghei Mizil a fost întrebat dacă într-adevăr, Nosfe avea probleme grave financiare, însă actorul nu-și amintește ca acesta să îi fi spus vreodată ceva. De asemenea, din ce știe el, acesta nu s-ar fi aflat într-o situație dificilă.

”Asta se întâmplă tot timpul (n.r. ca familia să ceară bani pentru înmormântare). Nu avea probleme. Față de noi nu a vorbit.”, a mai adăugat actorul.

ADVERTISEMENT