Life

Adevărul despre problemele financiare pe care le are Vica Blochina din cauza casei primite de la Victor Pițurcă: ”Voi plăti”

Vica Blochina, fosta iubită a lui Victor Pițurcă, trece prin momente grele de ani buni deja, ea fiind târâtă în tot felul de procese din cauza apartamentului pe care l-a primit pentru ea și pentru fiul lor de la celebrul antrenor de fotbal, iar acum este la un pas să fie scoasă afară din casă.
27.08.2021 | 14:24
Adevarul despre problemele financiare pe care le are Vica Blochina din cauza casei primite de la Victor Piturca Voi plati
Vica Blochina are mari probleme financiare din cauza casei primite de la Victor Piturca Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vica Blochina a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre greutățile pe care le trăiește, de ani buni deja, din cauza neînțelegerilor pe care le are cu vecinii săi, administrația imobilului în care locuiește alături de fiul ei și al lui Victor Pițurcă făcând tot ce se poate pentru a o vedea izgonită de acolo.

Vica Blochina se judecă cu vecinii! O vor evacuată din casă

Relația dintre Vica Blochina și vecinii săi este tensionată încă de prin anul 2013. Atunci, pare-se, au apărut primele probleme din cauză că fosta amantă a lui Victor Pițurcă ar fi întârziat cu plata cheltuielilor comune ale imobilului.

ADVERTISEMENT

De atunci, între Vica Blochina și vecinii ei se desfășoară o luptă în Justiție care pare să fie departe de a ajunge la final, cea mai nouă decizie a magistraților indicând că fosta amantă a lui Victor Pițurcă riscă să fie evacuată din imobil, lucru pe care, de altfel, iubita fostului antrenor al Naționalei României îl neagă cu vehemență.

”În acest moment sunt acasă, în apartamentul meu. Sunt probleme, se termină un proces, ei (administrația imobilului, n. red.) încep să deschidă altele. Eu, de fiecare dată, am plătit sumele pe care le-au decis judecătorii, dar, de fiecare dată, mi-au fost cerute altele și altele”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Vica Blochina.

ADVERTISEMENT

Vica Blochina, plăți și penalități de mii de euro

Vica ne-a dezvăluit, în exclusivitate, că, de-a lungul timpului, a plătit sume uriașe, cu mult peste cele pe care le-ar fi datorat administrației imobilului situat în centrul Capitalei, acolo unde a primit, acum mai bine de 14 ani, un apartament din partea lui Victor Pițurcă.

Mai exact, susține fosta balerină, datoriile sale ar fi fost achitate de fiecare dată. ”E problema administrației cu penalitățile pe care mi le tot impun. Ei tot ridică prețurile, după ce plătesc iarăși cer, au tot timpul pretenții, din ce în ce mai mari”, ne-a dezvăluit Vica Blochina.

ADVERTISEMENT

Iar când vine vorba de banii pe care i-ar fi plătit deja, Vica Blochina ne-a mărturisit că se poate discuta de sume uriașe. ”Eu am tot plătit. Trei mii de euro o dată, patru, cinci mii în alte dăți. Și tot mai am…”, a mai spus, pentru FANATIK, Vica Blochina.

Vica Blochina refuză să cedeze în fața presiunilor făcute de vecini

Vica Blochina a spus, pentru FANATIK, că nu va ceda în fața presiunilor pe care vecinii le fac asupra ei pentru a fi evacuată din apartamentul de sute de mii de euro pe care l-a primit, cu ani buni în urmă, de la Victor Pițurcă pentru a locui alături de fiul lor.

ADVERTISEMENT

”Nu am fost evacuată, voi plăti datoriile. Și nici nu voi fi evacuată, nu vor scoate la licitație niciun apartament. Sunt procese pe rol, e mai complicat, dar nu se pune problema să fiu dată afară din casă”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Vica Blochina.

Vica Blochina a primit apartamentul de la Victor Pițurcă

Acum 14 ani, atunci când relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă a început să scârțâie, iar fosta balerină avea deja un copil, antrenorul a decis să îi ofere un  apartament de lux, în centrul Bucureștiului.

De atunci, Vica Blochina a investit sume serioase de bani în respectivul apartament, iar dimensiunile– 125 de metri pătrați împărțiți în trei camere – precum și poziția centrală a acesteia ridicând valoarea de piață a locuinței la peste 350.000 de euro.

Și, conform actelor depuse de administrația imobilului în care locuiește ica Blochina, datoriile actuale ale acesteia se ridică la aproximativ 3.000 de euro. Adică, conform informațiilor noastre, o sumă la nivelul pensiei alimentare pe care o plătește Victor Pițurcă pentru Edan, fiul lui și al celebrei Vica Blochina.

ADVERTISEMENT