Life

Adevărul despre relația dintre Adelina și Zanni de la Survivor România a ieșit la iveală: „Suntem filmați 24 din 24”

Adelina a spus tot adevărul despre relația ei cu Zanni de la Survivor România, după ce Albert a insinuat că s-a apropiat prea mult de el.
14.06.2021 | 16:41
Adevarul despre relatia dintre Adelina si Zanni de la Survivor Romania a iesit la iveala Suntem filmati 24 din 24
Adelina și Zanni de la Survivor România, mai mult decât prieteni? Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adelina Damian a vorbit despre relația cu Zanni de la Survivor România. Tânăra a negat că între ei a existat mai mult decât o frumoasă prietenie.

Bruneta s-a arătat extrem de deranjată de speculațiile lansate de Albert Oprea în timpul consiliului de eliminare. Adelina a declarat că nu înțelege comportamentul războinicului și ce a urmărit cu respectivele declarații.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă eliminată în urmă cu două săptămâni a vorbit și despre legătura care s-a creat între ea și Maria Chițu.

Adelina Damian a lămurit misterul relației sale cu Zanni de la Survivor România

Ex-războinica a spus că nu îi poartă ranchiună lui Albert pentru ce a spus, dar este concurentul de care îi place cel mai puțin din cei rămași acolo.

ADVERTISEMENT

Aceasta i-a descris pe scurt pe foștii ei colegi, cei patru care au mai rămas în competiție. Despre Maria a spus că este cea mai asumată pentru că a fost singura care a recunoscut că s-a înscris în concurs și pentru bani. A spus că nu suportă ipocrizia celor care susțin că au mers acolo doar pentru experiență.

Adelinei nu i-a plăcut să citească în mediul online faptul că ar fi atras-o într-o capcană pe Maria pentru a se întoarce împotriva băieților. Bruneta a spus că fosta ei colegă i-a spus că s-a mai plâns de lașitatea băieților și înainte să apară ea în emisiune.

ADVERTISEMENT

Vedeta a vorbit la Teo Show despre parcursul ei în competiție. În platoul de la Kanal D a lămurit definitiv marele mister al sezonului legat de relația sa cu Zanni.

„Relația mea cu Albert a rămas bună. Tot ce s-a întâmplat la Survivor rămâne acolo. A simțit să denigreze. A lăsat să se înțeleagă că între mine și Zanni a fost mai mult decât o prietenie.

ADVERTISEMENT

A scos lucruri dintr-un context și a rămas așa. Suntem filmați 24 din 24. Nu puteam să plec cu pătura cu Zanni nu știu unde”, a declarat Adelina Damian de la Survivor România la Kanal D.

adelina survivor
Adelina, fostă concurentă Survivor România, în platoul Teo Show. Foto: Kanal D

Ce apreciază fosta concurentă la Andrei și Marius

Despre Andrei a spus că este un băiat destul de timid, dar extrem de muncitor. Ceea ce apreciază la el este faptul că nu își folosește povestea de viață pentru a ieși în evidență.

Despre Marius a spus că este cel mai împăciuitor dintre toți, că a fost cel care de fiecare dată îi aduna pe ceilalți pentru a se încheia certurile.

Adelina a vorbit și despre faimoasa Elena Marin, pe care din fața micului ecran a perceput-o greșit. A spus că odată ce s-au unificat echipele, a reușit să își dea seama că Elena nu este atât de prefăcută pe cum credea, că ea este exact așa cum se vede pe micul ecran.

 

 

ADVERTISEMENT