Life

Adevărul despre relația dintre Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun de la Survivor România. Cei doi s-au duelat și în trecut

01.04.2021 | 10:14
Adevărul despre relația dintre Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun de la Survivor România. Cei doi s-au duelat și în trecut
Adevărul despre relația dintre Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun de la Survivor România. Cei doi s-au duelat și în trecut. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun de la „Survivor România” nu sunt rivali doar în cadrul show-ului filmat în Republica Dominicană, cei doi fiind foști concurenți la „Ferma” de la Pro TV. Războinicul a câștigat competiția în urmă cu doi ani. 

Chiar dacă acum sunt în echipe adverse și au fost „rivali” și în trecut, cei doi se înțeleg foarte bine și sunt prieteni în spatele micilor ecrane. În acest moment, campionul KO se luptă cu Marius și cu echipa Războinicilor la cel mai dur reality show difuzat la momentul actual.

Se pare că cei doi sportivi sunt pasionați de astfel de competiții, unde au ocazia să-și testeze limitele și să-și demonstreze abilitățile sportive și îndemânarea, supuși unor condiții grele, fără mâncare sau contact cu cei dragi.

ADVERTISEMENT

Adevărul despre relația dintre Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun de la Survivor România

În 2019, Marius Crăciun este cel care a câștigat premiul de 50.000 de euro la „Ferma”, iar în trecut s-a numărat printre finaliștii emisiuni „Ninja Warrior”, o altă competiție unde și-a folosit toate calitățile sportive. Moroșanu a participat în 2015 la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici” la Pro TV, unde a obținut marele premiu.

La „Ferma Vedetelor”, Marius Crăciun și Cătălin Moroșanu au ajuns în marea finală, dar tânărul de 25 de ani a fost cel care a luat „trofeul” și suma fabuloasă de bani. Performanțele sportive au fost apreciate, dar și situația din familie, care i-a emoționat pe telespectatori.

ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu a avut o atitudine exemplară atunci când tânărul a câștigat premiul cel mare în cadrul show-uljui de la Pro TV și l-a felicitat pentru victoria obținută, fiind o persoană foarte corectă.

„Bravo, Marius! Sunt mândru de tine! Dumnezeu le aşază pentru nevoile fiecăruia. Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele de susţinere din tot acest timp. Mă bucur din toată inima mea, mă bucur pentru tine. A fost o onoare să lupt cu tine”, i-a trasmis Moroșanu „rivalului” său, potrivit viva.ro. 

ADVERTISEMENT

Sportivii au rămas în relații bune, însă acum sunt din nou adversari la „Survivor România”, unde Moroșanu este în echipa Faimoșilor, iar Marius la Războinici.

Rămâne de văzut dacă cei doi se vor confrunta, din nou, în marea finală, care va fi difuzată peste câteva luni.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri