Life

Adevărul despre relația dintre Jador și Lino Golden. Ce se întâmplă, de fapt, cu colaborarea lor

Ce se întâmplă între Jador și Lino Golden? Presa tabloidă a scris că artiștii ar fi certați, iar Fanatik a aflat adevărul despre relația lor.
29.09.2021 | 12:50
Adevarul despre relatia dintre Jador si Lino Golden Ce se intampla de fapt cu colaborarea lor
Jador și Lino Golden, doi dintre cei mai iubiți cântăreți din România
ADVERTISEMENT

Jador și Lino Golden urmau să scoată o melodie împreună. Cei doi au anunțat cu surle și trâmbițe marea lansare a piesei, însă aceasta nu s-a mai produs.

Mulți au crezut că Lino s-ar fi certat cu Jador, căci manelistul nu a dat foarte multe detalii despre motivul pentru care melodia nu va mai fi lansată, anunțând sec fanii că piesa nu mai apare.

ADVERTISEMENT

Fanatik a vorbit cu impresarul lui Lino Golden, care a lămurit ce se întâmplă cu această colaborare așteptată de fani.

Jador și Lino Golden nu sunt certați: „Melodia va fi lansată până la urmă”

Echipa lui Lino Golden neagă cu tărie că trapperul s-ar fi certat cu Jador. A  explicat și de ce melodia nu a fost scoasă la termen.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt certați. Melodia va fi lansată până la urmă, însă nu știm deocamdată când. Este în plan să fie lansată”, ne-a transmis omul care se ocupă de Lino Golden.

„Melodia nu a mai apărut din motive obiective”, a dezvăluit impresarul lui Lino Golden pentru Fanatik, negând speculațiile că la bază ar sta relația dificilă dintre artist și Jador.

ADVERTISEMENT

Jador a anunțat de curând că piesa pe care a înregistrat-o deja cu Lino, fostul băiat de suflet al lui Alex Velea nu va mai fi scoasă, întristându-i astfel pe fanii săi

Cei doi au mai scos o melodie împreună, cu care au rupt topurile

„Nu o să o mai scoatem pentru că au apărut niște probleme. Piesa cu Lino nu o să mai iasă, așa cum am anunțat. Vreau să vă pun măcar refrenul, să îl ascultați, să vedeți cum sună. A rupt, nu?”, a fost mesajul lui Jador care a dus la tot felul de speculații.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă problemele ”obiective” apărute la mijloc vor fi rezolvate în cele din urmă și colaborarea lor va vedea lumina zilei.

Jador și Lino Golden sunt doi dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România. Cei doi au mare priză la publicul tânăr. Nu este prima oară când scot o melodie împreună.

Jador a dat lovitura pe plan muzical odată cu lansarea piesei „Dau moda”, în care Lino cântă o bucată importantă din melodie. Melodia, compusă de Velea, a apărut înainte ca boss-ul de la Golden Boy Society să rupă definitiv legătura cu Lino, după ce acesta s-a apropiat foarte mult de Abi Talent, cel care l-a criticat foarte dur pe Velea și iubita lui.

ADVERTISEMENT