Life

Adevărul despre relația dintre Mellina și Marius de la Survivor România. Ce e între cei doi, de fapt

13.04.2021 | 12:31
Adevarul despre relatia dintre Mellina si Marius de la Survivor Romania Ce e intre cei doi de fapt
Mellina de la Survivor România a vorbit despre speculațiile despre ea și Marius. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ce este între Mellina și Marius Crăciun de la Survivor România? Ultima concurentă eliminată din reality-show-ul de la Kanal D a vorbit mai clar ca niciodată despre parcursul ei în competiție, dar și cum s-a înțeles cu anumiți băieți.

De-a lungul competiției, Mellina a fost cuplată de telespectatori cu tot felul de băieți din echipa războinicilor. La început, toată lumea a remarcat apropierea ei de Musty, dar apoi aceasta s-a îndreptat mai mult spre Marius.

ADVERTISEMENT

Mellina a dezvăluit că pe pacursul celor trei luni pe care le-a petrecut în Republica Dominicană a fost încercată de tot felul de stări, iar spre finalul șederii ei în concurs și-a dat seama că oamenii cu care a pornit la luptă s-au schimbat, simțindu-se cumva dată la o parte.

Mellina de la Survivor România, părere de rău pentru că a lăsat-o pe Sindy în concurs

O surpriză mare a fost pentru ea intrarea lui Sindy, de care cântăreața s-a apropiat destul de mult în ultima perioadă, despre care spune că are un suflet uriaș și e una din concurentele cu cel mai mare potențial nu doar din punct de vedere sportiv.

ADVERTISEMENT

„Mi-a părut rău că am lăsat-o acolo. Voiam s-o iau cu mine”, a spus Mellina despre Sindy comentând faptul că brașoveanca a plâns foarte mult după ea.

Mellina a zâmbit când a fost întrebată dacă are o slăbiciune pentru Marius, după ce Romina a spus în repetate rânduri că războinica făcea fandări în fața lui doar ca să îi atragă atenția.

ADVERTISEMENT

Adevărul despre relația cu Marius. Vedeta neagă că a vrut să îi tragă atenția

Artista a spus în emisiunea Ștafeta mixtă că niciodată nu s-a gândit să epateze în fața cuiva atunci când se antrena, de cele mai multe ori împreună cu Maria și că prin mintea ei nu a trecut posibilitatea ca în acest mod să îl cucerească pe Marius Crăciun.

„Eu nu știu în fața cui am făcut genuflexiuni. Eu cu Maria începusem să facem fandări, ne antrenam când aveam mai multă energie. Făceam câteva exerciții, dar nu știu în fața cui eram. Nu știu cine era în stânga, în dreapta, în fața mea”, a spus Mellina răspunzând speculațiilor pe care Romina le-a lansat după ce s-a întors în țară.

ADVERTISEMENT