Life

Adevărul despre relația dintre Oana Roman și Marius Elisei. Amândoi au recunoscut totul

02.10.2020 | 12:54
Adevarul despre relatia dintre Oana Roman si Marius Elisei Amandoi au recunoscut totul
Oana Roman și Marius Elisei formează o familie minunată. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Oana Roman și Marius Elisei formează unul din cele mai mediatizate cupluri din România. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Izabela, iar în urmă cu ceva timp, din cauza neînțelegerilor s-au despărțit.

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună

Au fost o perioadă separați, însă timpul le-a rezolvat pe toate și, greu de crezut sau nu, Marius și Oana sunt din nou împreună și parcă se iubesc mai tare ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost prezenți la Antena Stars împreună cu fata lor și au spus că împăcarea s-a produs în timp după ce fiecare și-a dat seama unde a greșit în relație.

„Dacă nu ai încredere în tine, mai ales într-o relație, ajungi cumva neforțat sau nevoit să amplifici niște conflicte și de acolo se poate crea altceva.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, s-au mai întâmplat și aceste lucruri, dar mă bucur că am reușit să trec eu peste mine ca să pot să ajung la ea în minte, să pot să-i desfac puțin carapacea”, a declarat Marius Elisei în emisiunea lui Andrei Ștefănescu.

Marius e ca un psiholog pentru vedetă

Oana a spus că unul din stâlpii de care se agață mai ales acum în lupta cu kilogramele, de când a reușit să slăbească, este chiar Marius.

ADVERTISEMENT

El e cel care o încurajează cel mai mult și îi repetă până la sațietate să aibă încredere în ea și să ignore răutățile.

„Marius este cel care îmi spune mereu: ”Dacă nici tu nu ai încredere în tine, tu care ai reușit să faci atâtea singură, cine altcineva poate să mai aibă încredere în el?”.

ADVERTISEMENT

El mă susține și mă motivează foarte mult, pentru că am avut momente în care am spus că eu nu pot să fac asta, că nu sunt în stare să fac asta”, a declarat Oana Roman la același post de televiziune.

 

ADVERTISEMENT