Life

Adevărul despre relația dintre Ruxi și Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat

Ruxi și Viviana Sposub de la „Bravo, ai stil! Celebrities” au fost prietene o vreme, dar de ceva timp nu se mai înțeleg deloc.
03.11.2021 | 19:37
Adevarul despre relatia dintre Ruxi si Viviana Sposub de la Bravo ai stil Celebrities Ce se intampla in spatele camerelor de filmat
Adevărul despre relația dintre Ruxi și Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a spus adevărul despre relația pe care o are în momentul de față cu iubita actorului George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan.

Roxana Erdei, așa cum se numește în realitate concurenta de la Kanal D, spune că nu îi poartă pică fostei participante din emisiunea Ferma, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

În plus, influencerița a scos la iveală și ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Ruxi nu o evită deloc pe fosta sa amică, Viviana Sposub.

Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities, adevărul despre relația cu Viviana Sposub. Cum se înțeleg

Ruxi și Viviana Sposub vorbesc atunci când lucrurile o cer în platoul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, dovadă că de dragul competiției au reușit oarecum să treacă peste neînțelegerile din trecut.

ADVERTISEMENT

Preferata juraților de până acum, Ruxi Opulenta, adaugă că nu are niciun fel de resentiment față de prietenia cu iubita lui George Burcea.

„Nu există resentimente, cel puțin din partea mea. Probabil există doar o doză de sarcasm uneori, dar nu pun la suflet astfel de situații. 

ADVERTISEMENT

Prefer să îmi concentrez energia, creativitatea, să fac alte lucruri care chiar îmi fac plăcere. Cum am spus, nu sunt un om ranchiunos.

Nu, nu ne evităm, cel puțin eu nu fac acest lucru. Dacă avem ceva de comunicat, o facem, dacă nu, nu”, a spus bruneta despre relația pe care o are cu Viviana Sposub, pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

De ce s-au certat Ruxi și Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities

Ruxi și Viviana Sposub de la „Bravo, ai stil! Celebrities” se cunosc de câțiva ani buni. S-au cunoscut acum 3-4 ani. Cele două au fost prietene la un moment dat, dar relația s-a încheiat brusc.

Autoarea cărții „Intoxicată” susține că lucrurile au început să se strice între ele în momentul în care iubita lui George Burcea a rupt relațiile cu un amic comun.

Acela a fost momentul în care cele două vedete au realizat că e cazul să meargă în direcții diferite, Ruxi mărturisind că a mers mai departe.

ADVERTISEMENT