Life

Adevărul despre relația dintre Silvia Chifiriuc și Petre Roman. „Nu suntem la fel”

26.11.2020 | 16:55
Adevarul despre relatia dintre Silvia Chifiriuc si Petre Roman Nu suntem la fel
Petre Roman, despre divorțul de Mioara: „Mi-am pierdut mințile.” Cum se înțelege cu SIlvia Chifiriuc. Sursa foto: okmagazine.ro
ADVERTISEMENT

Silvia Chificiuc și Petre Roman formează unul dintre cele mai solide cupluri din România, însă există și mici imperfecțiuni în relația lor, așa cum este normal. Cei doi au spus adevărul și au declarat că neînțelegerile nu lipsesc din viața lor de cuplu. 

Fostul premier trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Silvia, cu care este împreună de 11 ani. Deși între ei este o diferență semnificativă de vârstă, au împreună și un băiețel, Petrus, pe care îl adoră.

ADVERTISEMENT

Cu toate că viața sentimentală este una foarte bună, Petre Roman nu este atât de apropiat e fiica lui, Oana Roman, și abia dacă își vizitează nepoata.

Adevărul despre relația dintre Silvia Chifiriuc și Petre Roman. „Nu suntem la fel”

Petre Roman și Silvia Chifiriuc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu, în ciuda diferenței de vârstă de 26 de ani. În plus, vârsta nu i-a împiedicat să aibă o căsnicie frumoasă și chiar să facă un copil. Petrus, în vârstă de 11 ani, a crescut și se ocupă de școală, care este dificilă din cauza pandemiei de COVID-19.

ADVERTISEMENT

Petre Roman și-a refăcut viața alături de Silvia după ce a divorțat de Mioara Roman, cu care a rupt orice legătură. De altfel, fostul premier al României nu este foarte apropiat nici de fiica lui, Oana Roman, dar nici de nepoata lui, pe care o vizitează foarte rar.

Silvia Chifiriuc (48) și Petre Roman (74) au demonstrat că iubirea nu ține cont de vârstă sau de constrângerile impuse de societate. Relația lor este una foarte bună, din care nu lipsesc neînțelegerile atât de normale în viața de cuplu.

ADVERTISEMENT

În cadrul unei emisiuni televizate, cei doi soți au vorbit despre neînțelegerile care se ivesc în relația lor, care sunt legate, de obicei, de felul în care îl educă pe cel mic.

„Nu suntem la fel. Ne mai ciondănim din privința asta pentru că ne dorim ca lucrurile să iasă foarte, foarte bine. Mami îl răsfață într-un hal fără de hal, îl răzgâie, iar eu trebuie să fiu ăla mai rău”, a declarat fostul premier, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Silvia a venit în completarea soțului și a precizat că acest lucru nu este neapărat unul rău, fiind benefic pentru Petrus, pentru care există un anume echilibru. „Oricum, este mai bine așa, pentru că există un echilibru. el știe că la tati nu se poate chiar orice”, a explicat artista.

Silvia Chifiriuc și Petre Roman, detalii despre fiul lor

Petrus este un copil foarte inteligent, iar părinții lui îl iubesc mai mult decât orice. Acesta este pasionat de tenis și practică acest sport de doi ani, la care se descurcă excelent.

„Petrus are 11 ani, e în perioada testelor. Nu prea îi place lui școala online, dar se străduiește să facă facă acestei situații. Merge la munte, dar în ultima vreme mai puțin. Mergem la pădure în schimb. Pasiunea lui e tenisul. Vocația există, trebuie să o descoperi. Face tenis de doi ani. E talentat, isteț și iscusit. Încă nu îmi dau seama care e vocația lui”, au declarat părinții lui.

ADVERTISEMENT