Life

Adevărul despre relația lui Cristian Boureanu cu Laura Dincă. Monica Tatoiu a dat cărțile pe față

Monica Tatoiu și-a spus părerea despre povestea de dragoste pe care o trăiește de câțiva ani buni Cristian Boureanu cu Laura Dincă.
23.07.2021 | 21:35
Adevarul despre relatia lui Cristian Boureanu cu Laura Dinca Monica Tatoiu a dat cartile pe fata
ADVERTISEMENT

Femeia de afaceri a spus adevărul despre relația sentimentală dintre fostul politician și mai tânăra sa iubită. Vedeta este convinsă că diferența de vârstă îi împiedică să ducă relația la nivelul următor.

De asemenea, Monica Tatoiu crede că acesta este și motivul pentru care Cristian Boureanu și Laura Dincă nu se căsătoresc, în ciuda faptului că vorbesc despre acest subiect de o perioadă lungă de timp.

ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu, declarație uimitoare despre Cristian Boureanu și Laura Dincă. De ce nu se căsătoresc cei doi

„Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste.

Vă place, iubire, nu știu ce și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat. Rămâne prietenia ori prietenia trebuie bazată pe valori comune. 

ADVERTISEMENT

Dacă nu erau problemele acestea, cu siguranță, eu și Laura ne căsătoream demult deja. Anul acesta nu se mai pune problema, dar e doar o chestiune de timp”, a spus Monica Tatoiu pentru Antena Stars.

Cristian Boureanu și Laura Dincă sunt împreună de circa 7 ani și au planuri serioase de viitor, după ce în ultimii ani au anulat nunta din cauza problemelor pe care le-a avut fostul politician cu legea.

ADVERTISEMENT

Laura Dincă visează să devină mamă. Câți copii vrea Cristian Boureanu

Fotomodelul în vârstă de 24 de ani se simte împlinită și fericită la brațul iubitului ei, logodna dintre ei fiind deja stabilită de mult. În plus, cei doi au de gând să devină și părinți.

Laura Dincă a mărturisit la un moment dat că-și dorește să devină mamă tânără, însă acest lucru nu se va întâmpla dacă nu ajunge la altar. Blondina vrea să facă mai întâi nunta și apoi copii.

ADVERTISEMENT

„Cristi își dorește să devină tată de încă trei ori”, a mărturisit iubita lui Cristian Boureanu în urmă cu ceva timp, scrie wowbiz.ro.

„Dacă nu erau problemele acestea (a fost condamnat, în 2019, cu suspendare, n red.), cu siguranță, eu și Laura ne căsătoream de mult deja.

Anul acesta nu se mai pune problema, dar e doar o chestiune de timp”, a declarat la rândul său fostul parlamentar, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT