Life

Adevărul despre relația pe care au avut-o Răzvan Simion și Lidia Buble. Motivele pentru care se certau tot mai des în cei 5 ani

09.06.2020 | 14:45
Adevarul despre relatia pe care au avuto Razvan Simion si Lidia Buble Motivele pentru care se certau tot mai des in cei 5 ani
ADVERTISEMENT

Chiar dacă formau unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc și le dădeau fanilor suficiente motive să viseze cu ochii deschizi la o nuntă ca în povești, lucrurile nu au mers tocmai bine între Lidia Buble și Răzvan Simion.

Gurile rele spun că despărțirea lor după cinci ani de relație nu este chiar atât de surprinzătoare, având în vedere numeroase bariere puse în calea iubirii lor, culminate cu nenumărate certuri, în special din pricina relației distante pe care vedeta Antenei 1 o avea cu părinții blondinei.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble și Răzvan Simion au avut o relație presărată cu certuri și scandaluri. Cele mai multe porneau de la părinții artistei

În plus, un aspect care nu trebuie ignorat este diferența de vârstă dintre cei doi, îndrăgita artistă având doar 22 de ani în momentul în care s-au cunoscut. La acea vreme, își făcea debutul pe piața muzicală și cucerea toate topurile datorită melodiei „Simțim la fel”, lansată în colaborare cu Adrian Sînă.

De altfel, în mesajul transmis duminică seara prin intermediul rețelelor de socializare, Răzvan invoca subtil tinerețea fostei sale iubite, lăsând de înțeles, totodată, că fericirea nu a depins doar de ei.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că între cei doi era o diferență de 13 ani, dar și modul în care au ajuns să devină un cuplu, cei doi au fost blamați de toată lumea încă din prima clipă, iar părinții Lidiei nici nu au vrut să-l cunoască pe realizatorul matinalului de la Antena 1.

Ce spunea Lidia Buble în urmă cu doi ani despre relația pe care Răzvan o avea cu părinții săi

Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim.

ADVERTISEMENT

Mi-a spus: «Băi, fată, nu vreau să îmi aduci o dată la ceva timp câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere».

Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine”, a povestit artista într-un interviu acordat în mai 2018.

ADVERTISEMENT

Au fost foarte multe critici legate de relaţia mea cu Răzvan. Ai mei au foarte mare încredere în mine, însă. Ei ştiu ce au crescut acasă. Au început să-i deranjeze şi pe ei în momentul în care au început să-i sufoce cu tot felul de telefoane, scrisori şi poze.

Atunci, da, nu le convenea. Pentru ei a fost greu pentru că sunt nişte oameni simpli, foarte credincioşi şi lor le place să stea aşa mai feriţi de viaţa asta de celebritate. De foarte multe ori s-a sunat acasă la mine.

Mami şi tati sunt nişte persoane foarte deschise şi au vorbit frumos, aşa că de fiecare dată nu au fost probleme, dar evident nu s-au simţit bine. Încercau să-i provoace şi de multe ori le vorbeau şi foarte urât despre mine ca om.

Îţi dai seama că orice părinte este afectat când copilul lui este bombordat din toate părţile. Ziceau ceva de genul că «fata dumeavoastră a stricat casa, că şi-a băgat nasul unde nu-i fierbe oala», dar ai mei, mama, tata şi fraţii mei mă cunosc foarte bine încât ştiu că nu aş face niciodată vreun rău nimănui”, a mai spus Lidia Buble.

ADVERTISEMENT