Life

Adevărul despre revenirea Simonei Gherghe în televiziune. Cum a ajuns să prezinte celebra emisiune Mireasă de la Antena 1

14.09.2020 | 12:01
Adevarul despre revenirea Simonei Gherghe in televiziune Cum a ajuns sa prezinte celebra emisiune Mireasa de la Antena 1
ADVERTISEMENT

După o pauză de un an și jumătate în care s-a dedicat creșterii celor doi copii, Simona Gherghe a revenit pe micul ecran. Și nu oricum, ci în fruntea unei producții cu care nu a mai avut de-a face până acum. Putem spune, însă că începutul este extrem de promițător.

Dacă nu ne credeți, trebuie doar să priviți audiențele din ultima perioadă și vă veți convinge cu siguranță. Asta pentru că „Mireasă”, reality show-ul pe care vedeta a ales să-l prezinte este lider de audiență și confirmă încă o dată, dacă mai era nevoie, că poate propulsa orice proiect în topul preferințelor publicului.

ADVERTISEMENT

Dar ce a determinat-o să accepte această provocare după o lungă perioadă în care a stat departe de lumina reflectoarelor? Ei bine, vă spune chiar ea, în interviul cât se poate de sincer acordat pentru click.ro.

Simona Gherghe dezvăluie motivele pentru care a acceptat să revină în televiziune

 

Nu am mai prezentat reality-show până acum şi asta mi s-a părut o provocare. Nu mă feresc de provocări, dimpotrivă, îmi place să experimentez. Apoi, a contat enorm şi programul. Ana şi Vlad sunt, încă, mici şi au nevoie de mine. Iar dimineţile, după-amiezele şi serile sunt doar ale lor.

ADVERTISEMENT

Faptul că lipsesc de acasă, practic, în perioada de prânz, când ei se odihnesc, îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată. Iar al treilea motiv ar fi dorul de profesia mea. Toate s-au schimbat, în ultimele luni.

Da, lucrăm cu măşti. Nici nu putem intra în platouri altfel. Şi e normal să fie aşa. Ne protejăm familiile, pe noi şi concurenţii, care sunt izolaţi de lume.

ADVERTISEMENT

Înainte să intre în casa Mireasa, ei au stat în izolare vreme de două săptămâni. Cel mai important e ca toată lumea să fie bine. Altfel, riscăm să închidem emisia”, a dezvăluit Simona Gherghe.

De câte ori își sună copiii când se află pe platoul de filmare

Fiecare început vine cu emoţii. Dar îmi era foarte dor de profesia mea, de interacţiunea cu telespectatorii şi de starea aia de direct. Şi sunt foarte bucuroasă că şi celor de acasă le-a fost dor de mine.

ADVERTISEMENT

O demonstrează şi cifrele, primele ediţii ale emisiunilor au fost lider detaşat de audienţă şi nu pot decât să le mulţumesc telespectatorilor pentru primirea pe care mi-au făcut-o. Ana (3 ani și 4 luni) şi Vlad (1 an și 4 luni) sunt, deocamdată, cu părinţii mei şi am mare încredere în ei. Sun o singură dată, pentru că cei mici dorm la ora la care eu sunt la muncă şi nu aş vrea să-i trezesc”, a mai spus vedeta TV.

ADVERTISEMENT