News

Adevărul despre ruptura dintre Zina Dumitrescu și fiul ei! De ce ar fi abandonat-o în azil

02.04.2019 | 09:41
Ioan Cassian vine cu noi dezvăluiri în privința fiului Zinei Dumitrescu

Ies la iveală noi detalii referitoare la relația dintre Zina Dumitrescu și fiul său. Apropiații suspectau de mai multă vreme că între fosta creatoare de modă și Cătălin Negreanu s-ar fi produs o ruptură, iar convingerea le-a fost întărită, atunci când acesta a luat decizia de a incinera trupul mamei sale.

Care este motivul rupturii dintre Zina Dumitrescu și fiul său

Cei care i-au fost apropiați Zinei Dumitrescu îl acuză pe Cătălin Negreanu că pur și simplu și-ar fi abandonat mama, înainte de moarte, dar și după. Cel care s-a decis să rupă tăcerea este Ioan Cassian, directorul azilului unde fosta mare creatoare de modă și-a petrecut ultimii ani din viață.

Acesta a mărturisit motivul real care l-ar fi determinat pe fiul Zinei Dumitrescu să-și ducă mama la azil. De asemenea, Ioan Cassian a vorbit și despre atitudinea lui Cătălin Negreanu, care își vizita mama extrem de rar în ultima vreme. Se pare că bărbatul s-ar fi simțit jenat de faptul că situașia sa financiară se înrăutățise și de aceea evita să dea ochii cu mama Zina.

Ioan Cassian i-a fost foarte apropiat Zinei Dumitrescu
Ioan Cassian i-a fost foarte apropiat Zinei Dumitrescu

Ce spune Ioan Cassian despre fiul Zinei Dumitrescu

La cămin, Cătălin venea destul de des. Intra în cameră la ea, stăteau de vorbă. La un moment dat, el nu a mai venit. Atunci, a fost ruptura. Mereu îmi spunea să îl sun pe Cătălin, dar el nu îmi răspundea la telefon. Un an şi ceva a mers bine. Tot în acelaşi timp, Cătălin a venit de fiecare dată când trebuia să plătească toate cheltuielile. Le-a plătit la timp, a fost ok. Chiar dacă era plecat din ţară, când venea plătea. Când a fost această ruptură, nici nu a mai plătit. Înseamnă că el din punct de vedere financiar nu stătea bine şi de jenă, nici nu mai venea la mama lui. În prima etapă, eu îl căutam şi nu îmi răspundea la telefon. După un an de zile mi-am dat seama de situaţia lui financiară, am vorbit cu el şi i-am spus că nu mai vorbim de bani, dar să vină să o vadă pe mama lui. În continuare, nu a venit şi nu am vorbit. Ulterior, am început să reluăm legătura telefonică” , a declarat Ioan Cassian în emisiunea Star Matinal de  la Antena Stars.

Nasrin Ameri, prezentatoarea emisiunii, a făcut la rândul său o dezvăluire surprinzătoare, pe marginea acestui subiect. „Am înțeles că în ziua în care a murit plângea într-un colț și le spunea tuturor nu mă judecați că nu știți ce e în sufletul meu!” , a spus frumoasa prezentatoare.

Tags:
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici...
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici măcar o echipă puternică
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La...
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La 26 de ani, Andrei Obreja a studiat în Anglia şi va conduce o comună din Timiş
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel...
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel Boloș
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10...
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10 metri înălțime
Toți românii care plătesc facturi au o nouă obligație. S-au făcut mari modificări
Toți românii care plătesc facturi au o nouă obligație. S-au făcut mari modificări
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în...
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în fața tuturor - FOTO
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în...
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în locul lui Moni! Cum au reacționat Iri și Irinuca? FOTO