News

Adevărul despre ruptura dintre Zina Dumitrescu și fiul ei! De ce ar fi abandonat-o în azil

02.04.2019 | 09:41
Ioan Cassian vine cu noi dezvăluiri în privința fiului Zinei Dumitrescu

Ies la iveală noi detalii referitoare la relația dintre Zina Dumitrescu și fiul său. Apropiații suspectau de mai multă vreme că între fosta creatoare de modă și Cătălin Negreanu s-ar fi produs o ruptură, iar convingerea le-a fost întărită, atunci când acesta a luat decizia de a incinera trupul mamei sale.

Care este motivul rupturii dintre Zina Dumitrescu și fiul său

Cei care i-au fost apropiați Zinei Dumitrescu îl acuză pe Cătălin Negreanu că pur și simplu și-ar fi abandonat mama, înainte de moarte, dar și după. Cel care s-a decis să rupă tăcerea este Ioan Cassian, directorul azilului unde fosta mare creatoare de modă și-a petrecut ultimii ani din viață.

Acesta a mărturisit motivul real care l-ar fi determinat pe fiul Zinei Dumitrescu să-și ducă mama la azil. De asemenea, Ioan Cassian a vorbit și despre atitudinea lui Cătălin Negreanu, care își vizita mama extrem de rar în ultima vreme. Se pare că bărbatul s-ar fi simțit jenat de faptul că situașia sa financiară se înrăutățise și de aceea evita să dea ochii cu mama Zina.

Ioan Cassian i-a fost foarte apropiat Zinei Dumitrescu
Ioan Cassian i-a fost foarte apropiat Zinei Dumitrescu

Ce spune Ioan Cassian despre fiul Zinei Dumitrescu

La cămin, Cătălin venea destul de des. Intra în cameră la ea, stăteau de vorbă. La un moment dat, el nu a mai venit. Atunci, a fost ruptura. Mereu îmi spunea să îl sun pe Cătălin, dar el nu îmi răspundea la telefon. Un an şi ceva a mers bine. Tot în acelaşi timp, Cătălin a venit de fiecare dată când trebuia să plătească toate cheltuielile. Le-a plătit la timp, a fost ok. Chiar dacă era plecat din ţară, când venea plătea. Când a fost această ruptură, nici nu a mai plătit. Înseamnă că el din punct de vedere financiar nu stătea bine şi de jenă, nici nu mai venea la mama lui. În prima etapă, eu îl căutam şi nu îmi răspundea la telefon. După un an de zile mi-am dat seama de situaţia lui financiară, am vorbit cu el şi i-am spus că nu mai vorbim de bani, dar să vină să o vadă pe mama lui. În continuare, nu a venit şi nu am vorbit. Ulterior, am început să reluăm legătura telefonică” , a declarat Ioan Cassian în emisiunea Star Matinal de  la Antena Stars.

Nasrin Ameri, prezentatoarea emisiunii, a făcut la rândul său o dezvăluire surprinzătoare, pe marginea acestui subiect. „Am înțeles că în ziua în care a murit plângea într-un colț și le spunea tuturor nu mă judecați că nu știți ce e în sufletul meu!” , a spus frumoasa prezentatoare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri