Life

Adevărul despre scandalul dintre Dan Bursuc și Salam: „Coleg de același consum”

Dan Bursuc și Florin Salam au ajuns la cuțite după ce manelistul i-a luat apărarea lui Lele, în urma încheierii colaborării cu managerul.
11.07.2023 | 13:30
Adevarul despre scandalul dintre Dan Bursuc si Salam Coleg de acelasi consum
Dan Bursuc și Florin Salam, la cuțite. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat adevărul despre scandalul dintre Dan Bursuc și Florin Salam. Cei doi și-au aruncat vorbe grele zilele trecute pe TikTok, acuzându-se de lucruri extrem de grave.

Cum au ajuns Dan Bursuc și Florin Salam să se dușmănească

Salam nu este singurul manelist cu care Dan Bursuc se pare că a avut ceva de împărțit în ultima vreme. Și Bogdan de la Ploiești a intrat în gura lui pe rețeaua de socializare, acesta precizând că se gândește să îl dea în judecată pe managerul celor mai apreciați cântăreți de manele pentru că l-a denigrat în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK pentru a afla ce s-a întâmplat de s-a legat de Lele și Salam, Dan Bursuc a lămurit de unde a pornit acest întreg scandal. Când a fost întrebat de Bogdan de la Ploiești, dat fiind că l-a amenințat cu instanța, Dan Bursuc a fost destul de deranjat și ne-a rugat să nu amestecăm lucrurile. Acesta a avut o reacție ușor nervoasă, deranjat că vrem să știm ce are cu BDLP.

Cât despre scandalul cu Lele, totul ar fi pornit pentru că partenerul Andrei Volos, fostă concurentă la Puterea dragostei, nu și-ar onora evenimentele. Acesta a lucrat cu Dan Bursuc până nu de multă vreme, însă în urma discuțiilor dintre cei doi a preferat să nu mai depindă de niciun manager, fiind acum independent.

ADVERTISEMENT

De ce a rupt legătura Dan Bursuc cu Lele: „Nu își mai onora evenimentele”

Întregul circ este disponibil, după cum precizam, pe platforma TikTok. Într-unul dintre live-uri, Dan Bursuc și Florin Salam s-au acuzat reciproc că ar consuma substanțe interzise. Dușmănia dintre Salam și Bursuc a pornit de la faptul că soțul Roxanei Dobre i-a luat apărarea lui Lele.

Bursuc ne-a precizat că Florin Salam i-a vorbit în termeni extrem de vulgari, motiv pentru care nici el nu s-a mai putut abține. Impresarul maneliștilor susține că nu permite nimănui să i se adreseze jignitor, de aici și ieșirea pe care a avut-o în mediul online.

ADVERTISEMENT

„Eu eram supărat că acest copil, Lele, nu își mai onora evenimentele. Nu se ține de treabă, având din surse sigure (n. red.: informația) că el e consumator. La o intervenție a mea într-un interviu, am fost întrebat care e legătura cu Lele. Eu am spus că eu cu Lele nu mai lucrez că sunt supărat pe el, din motivele astea pe care le-am spus. 

Dan Bursuc: „M-a deranjat intervenția lui Florin Salam, fiind și el un coleg de același consum”

La care face o intervenție Salam și caută să îi ia apărarea lui Lele. Pe mine m-a deranjat chestia asta, el nu e în măsură să facă o intervenție de genul. M-a deranjat intervenția lui Florin Salam, fiind și el un coleg de același consum. Și de aici a luat amploare.

ADVERTISEMENT

De ce nu și-a văzut el de treaba lui să mă lase să spăl rufele în familia mea? De aici a luat amploare toată discuția asta. El a avut exprimări vulgare și pe mine m-au deranjat. De asta am făcut eu un videoclip în care am povestit situația acestor indivizi”, a declarat Dan Bursuc, pentru FANATIK.

Cât despre cealaltă ceartă, cu Bogdan de la Ploiești, după ce ne-a explicat situația dintre el și Lele & Salam, Dan Bursuc s-a supărat deoarece nu a vrut să îl includă în discuția noastră pe Bogdan de la Ploiești.

Bogdan de la Ploiești, acuzat de Dan Bursuc că ar fi gay și ar ascunde asta. BDLP a zis că-l dă în judecată

Trebuie să precizăm că răfuiala pe care Dan Bursuc a avut-o cu BDLP nu are nicio legătură cu schimbul de replici dintre impresar și Florin Salam. Este vorba despre un subiect complet separat.

Despre Bogdan de la Ploiești, Dan Bursuc a zis că ar avea o altă orientare sexuală. Această acuzație l-a determinat pe BDLP să facă un live pe TikTok. Acolo a anunțat că îi va da în judecată pe toți cei care atentează la imaginea sa.

„Am fost crescut cel mai bine și se vede asta prin răsplata bunului Dumnezeu. Au intrat anumiți oameni pe aceste platforme. Oricum o să îi dau în judecată pentru defăimare. Au zis faptul că eu și alți colegi de-ai mei că suntem pe invers… Că nu știu ce. Nu știu ce trebuie să fac eu în România asta ca să fiu lăsat în pace.

Se zvonește că există o filmare cu mine, cu Salam, cu Biju, cu nu știu cine. Voi trebuie să fiți puțin mai deștepți. Mă doare sufletul că stați pe live-uri la toți inculții care își fac imagine pe seama noastră. Dacă nu au filmare cu mine, înseamnă că ei fac asta!”, a reacționat BDLP pe TikTok, legat de declarațiile lui Dan Bursuc.

ADVERTISEMENT
Staţiunea devenită raiul schiorilor în minivacanţă. Turişti din toate colţurile ţării, captivaţi:
Staţiunea devenită raiul schiorilor în minivacanţă. Turişti din toate colţurile ţării, captivaţi: "Se schiază chiar bine"
Ce surpriză: a câta favorită este România la câștigarea EURO 2024, după aflarea...
Ce surpriză: a câta favorită este România la câștigarea EURO 2024, după aflarea grupelor. Mult peste Germania
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Imagine rară cu fiul cel mic al lui Ion Ţiriac. Mama lui este...
Imagine rară cu fiul cel mic al lui Ion Ţiriac. Mama lui este de o frumuseţe răpitoare
Istoria României, din perspectivă „mămăligocentrică“. Cum a ajuns un preparat universal să fie...
Istoria României, din perspectivă „mămăligocentrică“. Cum a ajuns un preparat universal să fie simbol național
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta...
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta cu care voia să fie îngropată
UNGARIA UMILITĂ crunt în România! S-a întâmplat chiar de Ziua Națională
UNGARIA UMILITĂ crunt în România! S-a întâmplat chiar de Ziua Națională
Florin Piersic, întrebarea de care nu vrea să audă. Îi provoacă coșmaruri
Florin Piersic, întrebarea de care nu vrea să audă. Îi provoacă coșmaruri
Ce religie are Simona Halep. Puțini știu asta. Aceeași religie are și mama...
Ce religie are Simona Halep. Puțini știu asta. Aceeași religie are și mama ei: Nu merg la biserică des, nu este stilul meu
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la...
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la toată slujba. FOTO
„În Rusia au apărut oameni-pește”. Cum i-a descris o celebră scriitoare rusă
„În Rusia au apărut oameni-pește”. Cum i-a descris o celebră scriitoare rusă
Eliminarea care dă peste cap America Express! Surpriză de proporții: s-a aflat următoarea...
Eliminarea care dă peste cap America Express! Surpriză de proporții: s-a aflat următoarea echipă care pleacă acasă
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!