Life

Adevărul despre scandalul dintre Zanni și Elena de la Survivor. Mama concurentei face dezvăluiri uluitoare

25.02.2021 | 16:22
Adevarul despre scandalul dintre Zanni si Elena de la Survivor Mama concurentei face dezvaluiri uluitoare
ADVERTISEMENT

Scandalul izbucnit între Zanni și Elena Marin se amplifică, în al doilea sezon de la Survivor România. Cei doi concurenți pare să fi fost la cuțite în cea mai nouă ediție difuzată de Kanal D. Competiția din Republica Dominicană nu este deloc una simplă, participanții fiind nevoiți să reziste în condiții grele, în junglă.

Zanni, din echipa Faimoșilor, pare să fi fost protagonistul unei noi întâmplări, în cadrul show-ului de mare succes. Din acest motiv, cea care a venit să explice ce se întâmplă în prezent a fost mama Elenei Marin. Aceasta nu a venit singură, iar alături i-a fost și iubitul concurentei.

ADVERTISEMENT

Clipele de tensiune au atins cote maxime între concurenți. Războinica Elena Marin, cunoscută și ca dansatoare a Andreei Bălan, a avut parte de reacții mai puțin plăcute, considerate foarte jignitoare. La rândul său, și Zannidache s-a văzut pus într-o situație aproape imposibilă, la Survivor România.

Mama Elenei de la Survivor, adevărul despre scandalul dintre concurentă și Zanni

După ce a fost insultată de către Zannidache, concurenta a fost apărată de către Cătălin Moroșanu. Însă, telespectatorii au remarcat rapid faptul că tânărul i-a făcut praf pe amândoi, din doar câteva replici acide. Mai este cunoscut că acest scandal dintre ei s-a tot amplificat și după ce în urmă cu câteva ediții, protejatul lui Alex Velea a susținut câteva lucruri considerate nu tocmai potrivite.

ADVERTISEMENT

Zanni a transmis că Elena Marin nu i-ar fi tocmai fidelă iubitului ei, rămas acasă. Mai mult, între aceasta și Cosmin Stanciu s-ar fi produs o apropiere în cadrul competiției din junglă. Bărbatul a venit și el pe canapeaua lui Teo Trandafir, pentru a face lumină și legat de toate aceste acuzații ce i se aduc Faimoasei.

Artistul i-a aruncat replici foarte dure, a înjurat-o și a numit-o “cotoroanță” pe Elena Marin. Tânăra a început să plângă și a susținut că a fost foarte afectată de comportamentul lui Zanni.

ADVERTISEMENT
Adevărul despre scandalul dintre Zanni și Elena de la Survivor. Mama concurentei face dezvăluiri uluitoare
Comportamentul lui Zanni a dus la un scandal de proporții între el și Elena Marin

“Îmi cer scuze pentru tot ce am spus la Survivor, dar mie nu îmi place de Elena, nu i-am spus-o niciodată în față. Mi se pare foarte falsă.”, a mai spus Zanni, în imaginile difuzate.

“Sunt șase zile de când încerc să fiu obiectiv. Am o stare foarte mare de nervi. Sunt foarte multe aspecte, acuze de o parte și de alta. Sunt trei săptămâni de atacuri. (…) Zanni e un copil, trebuie să înțeleagă că este la televizor acum, este persoană publică și că dă exemplul său altor copii”, a povestit Andrei, logodnicul Elenei Marin.

ADVERTISEMENT

“Nu sunt de acord cu comportamentul lui, indiferent de ce s-a întâmplat. Injuriile nu sunt justificate. (…) Prima oară am tăcut, a doua oară am tăcut, dar acum chiar nu mai pot. Nu trebuia să îi spună diverse lucruri”, a susținut și Dorina, mama Elenei, la Teo Show.

Ce a văzut Simona Hapciuc că s-a întâmplat în junglă

“Eu m-am înțeles foarte bine și cu Elena, și cu Zanni. Eram chiar un trio foarte bine sudat la început. Nu stiu ce s-a întâmplat. Cred că Zanni a fost alimentat în comportamentul lui și de către alte persoane. În prezent cred că este alimentat de către Sebi. Este cel care aruncă fitilul și Zanni este cumva cel care face să explodeze. Zanni e un copil foarte bun, l-am îndrăgit foarte mult. Elena i-a spus că empatizează foarte mult cu povestea lui de viață și cât de bun sportiv este. Elena l-a întrebat dacă i-a furat mâncarea pe Zanni. “, a susținut și fosta participantă Simona Hapciuc, într-o intervenție.

ADVERTISEMENT