Life

Adevărul despre scena de luptă din serialul Clanul. Denis Hanganu spune că a avut dureri trei săptămâni

Denis Hanganu este personajul principal din serialul Clanul. Se pare însă că munca de pe platou nu e atât de ușoară pe cât pare.
28.11.2022 | 21:46
Adevarul despre scena de lupta din serialul Clanul Denis Hanganu spune ca a avut dureri trei saptamani
Ce spune Denis Hanganu despre luptele din serialul Clanul. Sursă foto: captură video
ADVERTISEMENT

În această seară, fanii serialului Clanul de la Pro Tv vor vedea o luptă ca la carte. Se pare însă că a fost nevoie de un efort suplimentar din partea actorilor pentru ca momentul să fie unul atât de real.

Denis Hanganu, despre lupta din serialul Clanul din această seară

Denis Hanganu, care joacă rolul lui Tudor Achim din serialul Clanul, spune că după scena respectivă a avut dureri timp de trei săptămâni, pentru că totul a fost mult mai complex.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, a fost nevoie de cinci ore de filmare, astfel încât întreaga scenă să poată să iasă așa cum și-a dorit regizorul.

El a dat și câteva detalii tehnice despre tot ceea ce s-a întâmplat acolo.

”Lupta din episodul 11 a fost cea mai complexă de până acum. Am avut lovituri de contact pe mai multe niveluri de înălțime, inclusiv la sol, plus utilizarea unor arme de foc și arme albe.

ADVERTISEMENT

Scena de luptă, exclusiv, a fost filmată în 5 ore și dintr-o singură dublă. Fiindcă am folosit același mod de filmare precum la cea din episodul 1, timpii cresc exponențial”, a mărturisit actorul, pentru ciao.ro.

Munca de pe platou e solicitantă

Dacă de la distanță, munca actorilor din serialul Clanul pare a fi una cât se poate de simplă, Tudor Hanganu povestește că totul este mult mai solicitant în realitate.

ADVERTISEMENT

În ciuda acestui lucru, la finalul zilei, sacrificiul merită, povestește protagonistul celebrului serial de la Pro Tv.

De asemena, Denis Hanganu a mai dezvăluit și că este entuziasmat de fiecare dată când vin astfel de secvențe, care pentru el și cel mai probabil și pentru telespectatori sunt ”cireașa de pe tort”.

ADVERTISEMENT

”Credeți-mă, e foarte solicitant, dar sunt mereu entuziast la tipul asta de secvențe și la secvențele de acțiune în general fiindcă realizez că ele sunt cireașa de pe tort a serialului, așa că mă străduiesc mereu să-mi fac treaba cât mai bine pentru ca cei de acasă să poată viziona totul cu mult suspans”, a mai dezvăluit Denis Hanganu, actorul principal al serialului, pentru sursa citată.

Amintim că serialul „Clanul” prezintă în mare parte conflicte dintre lumea mafiei și poliție. Acesta se bazează pe acțiunea serialulul turcesc de succes ”Icerde”.

Regizorul filmului, dar și scenariul este chiar Anghel Damian, actualul iubit al lui Theo Rose.

ADVERTISEMENT