Life

Adevărul despre Sorin Pușcașu de la Survivor România, dezvăluit chiar de el. Mărturisiri făcute în exclusivitate

Sorin Pușcașu a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România. Băiatul susține că a fost perceput de public. Cum este, de fapt?
27.05.2021 | 14:20
Adevarul despre Sorin Puscasu de la Survivor Romania dezvaluit chiar de el Marturisiri facute in exclusivitate
ADVERTISEMENT

Sorin Pușcașu de la Survivor România a vorbit în exclusivitate într-un interviu pentru FANATIK despre parcursul său în reality-show-ul de la Kanal D.

Războinicul nu a evitat niciun subiect și nu are niciun regret în urma participării în concursul care l-a făcut celebru.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent susține că a fost perceput greșit de telespectatori. Acesta s-a descris și a dezvăluit lucruri interesante: cele mai grele momente din Dominicană, cum a reacționat la mesajele de hate din mediul online și ce ar trebui să știe lumea cu adevărat despre el.

Sorin Pușcașu, despre accidentările de la Survivor România: „Probabil voi avea nevoie de operație și recuperare”

-Ai fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România, fapt pentru care nu lăsai pe nimeni indiferent. Totuși, ieșirea ta s-a produs din motive de sănătate. Care este starea ta actuală? Cum te mai simți după accidentări?

ADVERTISEMENT

Starea mea actuală este mai bună decât atunci când a apărut pentru prima oară durerea. Pot să merg și sunt bucuros pentru acest lucru, am meniscul și ligamentul fracturate, am ceva probleme din naștere la rotulă și aveam două tendoane inflamate, care cred că s-au mai refăcut, pentru că am luat tratament antiinflamator. Probabil voi avea nevoie de operație și recuperare.

„Doream să fac dreptate și poate aici am greșit”

-Crezi că ai fost perceput greșit de către public? Spune-ne două lucruri pe care vrei ca lumea să le știe despre tine și nu a reușit să le vadă la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Eu nu am vrut să fac nimic diferit față de ceea ce sunt eu acasă. Am încercat să nu mint și să organizez echipa din care am făcut parte, asta făceam și la jobul meu, încercăm că treburile să meargă mult mai bine și nu intenționat să fac rău, nu am și nu am avut nimic personal cu nimeni.

Atunci când ceva mi se părea incorect doream să fac dreptate și poate aici am greșit, am fost prea îndârjit și lumea m-a perceput greșit. Dar am și mulți susțînători și, de când am ajuns în țară, nu am primit niciun mesaj negativ de la cei cu care am interacționat față în față.

ADVERTISEMENT

Aș vrea că lumea să știe că sunt un om simplu și nu am intrat în competiție pentru a o câștigă, nu am avut o strategie, nu m-a interesat partea materială. Aș vrea să înțeleagă oamenii că am prezentat adevărul meu și nu vreau să schimb păreri

Jador a întrecut limita cu Sorin: „A făcut niște glume la adresa iubitei mele”

-Cine crezi că are dreptate în conflictul dintre Sebi și Ștefan de la Faimoși?

Așa cum vede și publicul, așa vedeam și noi acest conflict. Ne vedeam cu Faimoșii, doar la jocuri, și nu știam dedesubturile, nu știam ce se întâmplă în câmp. Probabil amândoi au dreptate și adevărul este undeva la mijloc.

-Care este concurentul care te-a scos cel mai des din sărite? Cine a fost alături de tine când simțeai că nu îți poți stăpâni furia?

Dacă a reușit cineva să mă scoată din sărite de câteva ori, acela a fost Jador, pentru că a întrecut limita o dată. A avut un moment în care a făcut niște glume la adresa iubitei mele, pe care nu o cunoștea , i-am atras atenția, și-a dat seama ce a făcut, și-a cerut scuze, am înțeles și am trecut peste acel moment. În rest m-am bucurat de această experiență în fiecare clipă.

Fratele meu Starlin a fost mereu lângă mine. Aveam momente când eram furios, impulsiv; și mă liniștea, își dădea seama că aș putea să mă duc într-o altă stare mult mai dura și mă liniștea. Mă făcea să înțeleg că că trebuie să trec peste anumite lucruri. Era valabilă și reciprocă, noi ne înțelegeam atât de bine…

„Merită să câștige Andrei”

-Cine merită să câștige Survivor România din punctul tău de vedere?

Din punctul meu de vedere merită să câștige Andrei, chiar dacă nu este în competiție din prima zi. Merită să câștige pentru omul pe care eu l-am cunoscut, știu că are nevoie și ar capătă o încredere mai mare în el. Dacă m-aș gândi strategic, Zanni este un băiat foarte deștept și el a înțeles cel mai bine competiția asta.

-Ce îți propui să faci după experiența trăită la Survivor România? Care sunt planurile tale de viitor?

Pe termen scurt, vreau să mă liniștesc, să mă readaptez vieții și realității de acasă, îmi este foarte greu să mă readaptez, îmi este greu cu somnul, mâncarea. Vreau să îmi pun ordine în gânduri și o să văd ce voi face, fie voi relua ceea ce făceam înainte de competiție, fie voi alege o altă cale. Încă nu știu ce voi face.

sorin survivor românia
Sorin, în cadrul unei probe de la Survivor România. Foto: Instagram

Starlin a devenit ca un frate pentru el

-Care este concurentul în care ai avea cea mai mare încredere? Cu cine ai merge la război?

Clar cu Starlin. Știu că nu ar da un pas înapoi. Dacă ar stă în spatele meu, ar face-o doar pentru a-mi apară spatele, nu că să fugă.

-Ce mesaj ai să le transmiți haterilor? Dar celor care vor să se înscrie la Survivor? Cum ar trebuie să se pregătească?

Oamenilor care vorbesc negativ despre mine nu vreau să le schimb părerea. m-aș bucură să le placă personalittaea mea. Nu am nicio problema cu ei. Singura rugăminte ar fi să nu îmi existe injurii adresate familiei, iubitei și apropiaților.

Aș vrea să recomand Survivor România tuturor chiar și celor care vorbesc negativ despre mine, aș dori să vadă ce înseamnă această competiție și să tragă apoi o concluzie. O astfel de experiență îți schimbă total viziunea despre viață, percepțiile, te schimbă mult că om.

Este ceva pozitiv. Chiar dacă este greu, cel care trece prin ea va avea doar de câștigat. Cine participa doar pentru premiu va avea mult de pierdut. De asemenea, celor care vor să participe la un astfel de concurs le spun că trebuie să se pregătească fizic și psihic. Să nu mănânce mai puțin, să mănânce că înainte, vor avea nevoie de resurse.

ADVERTISEMENT