Life

Adevărul despre starea de sănătate a lui Bruce Willis. Cât de avansată este boala actorului: „Mă recunoaște”

Tallulah, fiica lui Bruce Willis, a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului. Cât de avansată este, de fapt, boala.
10.06.2023 | 21:22
Adevarul despre starea de sanatate a lui Bruce Willis Cat de avansata este boala actorului Ma recunoaste
Cum se simte Bruce Willis în prezent. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cum se simte Bruce Willis după ce a fost diagnosticat cu demență. Tallulah, fiica actorului a vorbit despre starea de sănătate acestuia și a făcut dezvăluiri sfâșietoare despre momentele pe care le petrec împreună.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Bruce Willis

Tallulah, fiica lui Bruce Willis, a acordat un interviu pentru o publicație internațională și a vorbit despre diagnosticul primit de tatăl său. La începutul anului 2023, medicii au constat că starul suferă de demență frontotemporală.

ADVERTISEMENT

Inițial, se credea că actorul are afazie, însă tânăra în vârstă de 31 de ani a mărturisit că a simțit că de mai mult timp că ceva nu este în regulă. Totuși, boala nu ar fi atât de avansată pe cât se credea, în trecut apărând zvonuri conform cărora nu-și recunoaște propria mamă.

Fiica lui Bruce Willis a susținut că memoria și mobilitatea nu i-au fost afectate atât de grav. Totuși, întâmpină dificultăți de vorbire și în a înțelege ceea ce i se spune, astfel că este posibil să știe când are în față un membru a-l familiei.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, Tallulah încearcă să se pregătească pentru tot ceea ce este mai rău. Ea a mărturisit că atunci când îl vizitează pe Bruce Willis pierde ore întregi pentru a se uita la fotografii și încearcă să păstreze fiecare amintire cu tatăl său.

„De fiecare dată când mă duc acasă la tata, mă scufund în tone de fotografii pentru a prețui lucruri cărora nu le-am acordat atenție. Am salvat fiecare mesaj pe care mi l-a lăsat pe robot, cred că încerc să mă documentez.

ADVERTISEMENT

Să construiesc o poveste pentru ziua în care nu va mai fi aici, ca să mi-l amintesc. Acum încă mă recunoaște și privirea i se luminează când mă vede”, a povestit fiica lui Bruce Willis, citată de spynews.ro. 

Tallulah s-a simțit neglijată de tatăl său

Pe de altă parte, Tallulah a dezvăluit că atunci când Bruce Willis și-a refăcut viața și  a făcut doi copii cu actuala lui soție s-a simțit neglijată. Ea a considerat că actorul nu mai este la fel de „interesat” de ea.

ADVERTISEMENT

„Avusese doi copii cu mama mea vitregă, Emma Heming Willis, și am crezut că și-a pierdut interesul pentru mine. Deși acest lucru nu ar fi putut fi mai departe de adevăr, creierul meu adolescent s-a torturat cu niște calcule greșite: nu sunt suficient de frumoasă pentru mama mea, nu sunt suficient de interesantă pentru tatăl meu”, a mai spus fiica lui Bruce Willis.

ADVERTISEMENT