Life

Adevărul despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Oana a vorbit sincer despre soțul ei

10.03.2021 | 22:40
Adevarul despre starea de sanatate a lui Viorel Lis Oana a vorbit sincer despre sotul ei
ADVERTISEMENT

Oana și Viorel Lis trec prin niște momente grele în această perioadă. Problemele de sănătate l-au forțat pe fostul edil să stea imobilizat, la pat. Soția lui Viorel are acum grijă de acesta și speră că starea lui se va schimba în bine.

Din păcate, în perioada pandemiei, problemele cu picioarele s-au agravat. Acum Viorel Lis depinde de partenera lui de viață pentru a se putea spăla sau mânca, neputând să se deplaseze. Durerile sunt greu de suportat, dar fostul edil încearcă să își mențină aprins spiritul tânăr și simțul umorului care l-a consacrat.

ADVERTISEMENT

“Este adevărat că Viorel nu a mai ieșit din casă. Are niște probleme la picioare. O să fiu alături de el până la moarte. Am fost împreună și când Viorel era sărac. Pentru alții poate părea ceva deosebit, pentru mine este ceva obișnuit.

Îi fac masaj, stăm de vorbă, ia pastilele. Pentru mine este ceva ușor, pentru că așa este atunci când este iubire. Mă port cu el așa cum sper că ar face și el cu mine. Viorel se mișcă doar dacă ia pastile de durere”, a declarat acum Oana Lis, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Adevărul despre starea de sănătate a lui Viorel Lis

Oana Lis a dezvăluit recent, pentru FANATIK.RO, că așteaptă să vină mai rapid ziua de 13 martie. Atunci se va vaccina Viorel Lis cu prima doză de vaccin împotriva COVID-19.

“Nu ieșim din casă până când Viorel nu o să se vaccineze, pe 13 martie. El nu este chiar așa bine, are probleme cu mersul, cu picioarele, nu putem merge la recuperare din cauza COVID-19. Se deplaseză foarte greu, foarte greu. Bătrânețea vine și cu probleme, dar contează și calitatea vieții.

ADVERTISEMENT

Dacă nu era perioada asta cu COVID, făcea recuperarea de la început și era mai bine. Acum avem emoții și cu vaccinul. Ai de ales, dacă vrei să mori acum de COVID sau mai târziu. Nu mi se pare că el are de ales, este riscul prea mare, are foarte multe boli”, ne-a declarat Oana Lis.

Oana si Viorel Lis
Viorel Lis, imobilizat la pat. Sursă foto: Facebook

Cum reușește Oana Lis să facă față acestor probleme

Oana își găsește puterea interioară ca să treacă peste această perioadă nefastă cu ajutorul psihologiei. De altfel, și-a transformat această pasiune și într-o profesie, așa cum anunța cu mândrie în urmă cu ceva vreme. Ea speră că va putea să se bucure cât mai mult timp de compania soțului pe care îl adoră.

ADVERTISEMENT

“Eu nu cred că 13 e o zi ghinionistă. Se spunea că au fost 12 discipoli și al 13-lea a fost Iisus. Am avut apartament 13, numărul de la examene, dacă tu îți setezi în minte că nu este ghinionistă, chiar nu o să fie. Este o perioadă mai grea pentru noi, am noroc cu psihologia, fac față, mă bucur în fiecare zi, dar este greu”, ne-a mai declarat Oana Lis, în exclusivitate.

ADVERTISEMENT