Sport

Adevărul despre starea lui Constantin Eftimescu. Fostul oficial dinamovist este la spital, a trecut prin momente dificile după o operație grea

Adevărul despre starea lui Constantin Eftimescu. Fostul portar și apoi oficial dinamovist nu a murit, este la spital, după o operație dificilă. I-a fost extirpat un plămân și starea sa este stabilă.
08.06.2022 | 14:04
Adevarul despre starea lui Constantin Eftimescu Fostul oficial dinamovist este la spital a trecut prin momente dificile dupa o operatie grea
Constantin Eftimescu nu a murit. Fostul oficial dinamovist este la spital, a suferit o intervenție chirurgicală dificilă. FANATIK își cere scuze pentru știrea publicată anterior, în care anunța decesul acestuia. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Constantin Eftimescu, cel mai vechi dinamovist, după Cornel Dinu, alături de echipă din 1973, are probleme vechi ale sistemului respirator. Internat de mai multe ori în ultimul timp, a fost nevoit să suporte o intervenție chirurgicală dificilă.

Adevărul despre starea lui Constantin Eftimescu. Fostul oficial dinamovist este la spital, a trecut prin momente dificile după o operație grea

Internat la Spitalul Militar Central, Constantin Eftimescu a fost operat, i-a fost extirpat un plămân, starea sa a trecut prin momente dificile, dar s-a stabilizat.

ADVERTISEMENT

FANATIK a luat legătura cu Nicolae Badea și a aflat adevărul despre starea lui Constantin Eftimescu, stabilă, fostul portar fiind scos „de pe aparate” aseară.

Nicolae Badea ține legătura cu familia lui Constantin Eftimescu pentru orice sprijin ar avea nevoie în evoluția stării de sănătate a acestuia.

ADVERTISEMENT

„Sunt în legătură permanentă cu familia lui Constantin Eftimescu, e normal să fiu alături de un om care și-a dedicat viața lui Dinamo. Sunt gata să ajut cu orice trebuie ca să îi fie cât mai bine” – Nicolae Badea

O viață dedicată lui Dinamo

Pe 15 iunie, Constantin Eftimescu va împlini 70 de ani, din care mai mult de jumătate i-a dedicat lui Dinamo. Produs sută la sută al Centrului de Copii și Juniori din șoseaua „Ștefan cel Mare”, a apărat poarta „câinilor roșii” pentru prima dată când avea 20 de ani, pe 15 octombrie 1972, într-un meci cu Steagul Roșu Brașov, câștigat și datorită lui cu 1-0.

ADVERTISEMENT

A luat parte la cea mai reușită campanie europeană din istoria de 74 de ani a lui Dinamo, în sezonul 1983-1984, când „câinii roșii” au fost prima echipă românească în semifinalele Cupei Campionilor Europeni, după ce au eliminat deținătoarea trofeului la vremea respectivă, Hamburger SV, după o victorie de senzație la București, 3-0 și o înfrângere la limită, 2-3 în Germania.

Constantin Eftimescu s-a retras vara trecută din funcția de președinte al Consiliului de Administrația al lui Dinamo, pe care a ocupat-o în perioada jafului spaniol condus de Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT

FANATIK își cere scuze familiei, prietenilor și tuturor dinamoviștilor afectați de știrea despre decesul fostului oficial de la Dinamo.

  • 7 trofee a câștigat Constantin Eftimescu la Dinamo: 5 titluri de campion (1973, 1977, 1982, 1983, 1984) și 2 Cupe ale României (1982, 1984)
ADVERTISEMENT