Life

Adevărul despre știrea că ”Florin Salam a murit”. Ce se întâmplă, de fapt, cu celebrul artist de manele

Un titlu cutremurător a apărut, sâmbătă seara, în online-ul românesc: ”Florin Salam a murit”. Care e adevărul, de fapt, despre celebrul artist de manele. Fiica sa a lămurit lucrurile.
13.08.2022 | 21:11
Adevarul despre stirea ca Florin Salam a murit Ce se intampla de fapt cu celebrul artist de manele
Adevărul despre știrea că ”Florin Salam a murit”. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT
13-08-2022
21:20

Prima declarație a lui Florin Salam după fake news-ul care a anunțat moartea sa

Florin Salam a reacționat după ce știrea falsă care anunța moartea lui s-a propagat în presă, stârnind panică și, totodată, revoltă în sânul familiei, prietenilor și fanilor săi. 

“Fac acest filmuleț în primul rând pentru familia mea, pentru tot ce înseamnă neamurile mele (…) Știți foarte bine că de câteva zile a fost situația pe care am avut-o, dar cei din presă – îmi cer scuze, că nu vrea să se supere pe mine-, dar formulează mult, mult peste situația prezentă.

Ce pot să spun, pentru că nu îmi găsesc cuvintele, nu o să vă țin mult… Am făcut acest filmuleț pentru că toată familia mea e în alertă, din cauza mea, pentru că nu știu de sănătatea mea. Eu acum 3,4 zile am cântat într-un loc, de aia vreau să anunț toți colegii și multă lume dintre dumneavoastră, luați în serios cât de cât problema asta cu Covidul! Noi câteodată facem caterincă de situația asta și ferească Dumnezeu! (…) Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea, copiii mei, familia mea… Le spun să stea liniștiți, că sunt bine și în două, trei zile pot să fiu acasă. Trebuia și astăzi să ajung acasă, dar au zis (n.r. medicii) să mai stau puțin, ca să pot să ies cum trebuie, în formă.

Nu vă mai îngrijorați, asta e situația, trecem peste, dar ceea ce urlă pe la televizoare și ce spun în presă… Nu se poate așa ceva, nu îmi vine să cred. Oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva? Nu mai am cuvinte ce să vă spun.  Îmi cer scuze la cei care ați stat cu grijă pentru mine, care v-a deranjat cu adevărat știrea asta și cei care ați făcut problema asta atât de gravă, nu știu dacă ați câștigat ceva!

Încă o dată îmi anunț familia că sunt ok, într-o zi, două voi fi acasă, voi fi cum trebuie, îmi revin, și să merg și la cântările mele… Mergem mai departe și vă pup, și vă iubesc, și vă rog frumos să stați liniștiți! Îmi iubesc familia, îmi iubesc prietenii și îmi pare rău că s-a întâmplat toată treaba asta!” a mărturisit Florin Salam pe pagina de Facebook, în cadrul unui mesaj video, după ce în presă a apărut informația falsă conform căreia cântărețul de manele a încetat din viață. Vezi aici imaginile cu Florin Salam în spital!

Sâmbătă seara, în jurul orei 20:30, în online-ul românesc a apărut o știre cutremurătoare: ”Florin Salam a murit”. La câteva minute distanță, din familia și din anturajul celebrului artist de manele au venit informații care au infirmat tragica veste.

Adevărul despre știrea că ”Florin Salam a murit”

Prima care a infirmat această știre a fost chiar fiica artistului. Betty Salam a recunoscut că tatăl ei trece prin momente mai dificile

ADVERTISEMENT

”Eu sunt acasă, abia m-am trezit. Vă rog din suflet să încetați cu asemenea postări pe Facebook sau Instagram.

Fiecare om trece prin momente proaste, mai ales un om muncit. Cu toții ne mai îmbolnăvim, avem nevoie de puțin timp pentru noi ca să fim sănătoși. 

ADVERTISEMENT

Are atâția copii tatăl meu. Eu am rămas doar cu tatăl meu. Se gândește la copiii lui și trebuie să fie sănătos. Dacă îl iubiți, vă rog să încetați cu asemenea lucruri.

Vreau doar să îi transmiteți sănătate tatălui meu”, a spus aceasta pe Instagram.

Imediat, tot în online, dar pe Facebook, însuși Florin Salam a avut o reacție despre știrea care îl anunța decedat.

ADVERTISEMENT

”Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România.

Ne vom revedea curând la concerte. Va doresc sănătate tuturor” se arată în postarea lui Florin Salam.

ADVERTISEMENT

Tzancă Uraganu infirmă și el știrea

Un apropiat al lui Florin Salam, Tzancă Uraganu, a infirmat și el această știre.

Nu este adevărată acestă veste sub nicio formă. Este doar internat în spital cu Covid, cum ştie toată lumea şi așteptăm să fie bine. Stați liniștiți că Florin Slam este într-o situaţie stabilă”, a transmis Andrei Velcu (n.r. cunoscut ca Tzancă Uraganu).

În ultima săptămână, în spațiul public a apărut informația că interpretul de manele trece prin momente foarte grele. S-a scris că Florin Salam ar fi ajuns de urgență la spital, fiind diagnosticat cu Covid-19.

ADVERTISEMENT
Tags: