Fotbal international

Adevărul despre transferul lui Stanciu la arabi! „Acesta este salariul jucătorului”

31.01.2019 | 10:12
Adevarul despre transferul lui Stanciu la arabi Acesta este salariul jucatorului

S-a aflat adevărul despre transferul lui Nicolae Stanciu la arabi! După ce impresarul Anamaria Prodan a anunțat o sumă de 10 milioane de euro pentru mutare și 2,5 milioane ca salariu al jucătorului, Marius Șumudică a spus că de fapt ar fi vorba numai de 7,5 milioane de dolari care vor intra în conturile celor de la Sparta Praga. Mai mult de atât, fostul internațional Gabi Balint a lansat o altă variantă mult mai redusă.

Am primit și eu un mesaj acum de la cineva care știe despre acest transfer, e o persoană importantă din lumea fotbalului și bănuiesc că știe exact. Este vorba de 5 milioane de euro și salariul de 1,4 milioane de euro, fără bonusuri. Nu e o sumă extraordinară, dacă e adevărat. Sursa eu zic că e credibilă. El a avut niște probleme acolo cu antrenorul, Sparta Praga a vrut să îl vândă și a fost singura ofertă, a declarat Gabi Balint pentru Digi Sport.

Adevărul despre transferul lui Stanciu la arabi! Stanciu în echipamentul Spartei
Nicolae Stanciu ar putea pierde contactul cu echipa națională după transferul în Golf

Adevărul despre transferul lui Stanciu la arabi!

Nicolae Stanciu a plecat de la Sparta Praga după numai un an de zile. Internaționalul român a ajuns în Cehia după o perioadă nu tocmai fericită la Anderlecht. Belgienii au plătit nu mai puțin de 9,8 milioane de euro în schimbul jucătorului, dar l-au pus destul de repede pe lista de transferuri. După un început remarcabil la Bruxelles, jucătorul a terminat pe banca de rezerve. A contat enorm și faptul că antrenorul care a insistat pentru transferul lui a plecat de la echipă.

La Praga, Nicolae Stanciu a redevenit titular și s-a transformat într-un adevărat lider de vestiar. După 31 de partide și 10 goluri marcate în tricoul cehilor, mijlocașul a fost însă ofertat din Golf. A acceptat provocarea arabilor și a părăsit Europa la numai 25 de ani. Transferul l-ar putea costa chiar locul la echipa națională. Selecționerul Cosmin Contra l-a avertizat pe Stanciu și i-a transmis să rămână la un nivel înalt dacă își dorește să fie convocat.

  • 10 goluri a marcat Nicolae Stanciu pentru echipa națională a României