Life

Adevărul despre viața Nicoletei Luciu în Miercurea Ciuc. Detalii neștiute despre fosta vedetă Pro TV

02.12.2020 | 18:42
Adevarul despre viata Nicoletei Luciu in Miercurea Ciuc Detalii nestiute despre fosta vedeta Pro TV
ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu stă departe de Capitală, însă are o viață liniștită la Miercurea Ciuc. Pandemia a dat-o puțin peste cap, însă vedeta a găsit soluții, a angajat o profesoară de limba maghiară pentru cei 4 copii, ca să-i ajute la teme. FANATIK vine cu dezvăluiri despre viața fostei vedete Pro TV, care s-a retras de ceva timp din showbiz-ul românesc.

Nicoleta Luciu, gospodina – bubulina

Vedeta are o viață foarte activă, pentru că cei patru copii, Zsolt junior (12 ani) și tripleții Kim, Kevin și Karoly (9 ani) o solicită la maximum. Cât e ziua de lungă, fosta vedetă Playboy stă în bucătărie, ajută copiii la teme și face școală online.

ADVERTISEMENT

„Nicoleta gătește non-stop pentru copii, pentru familie. Copiii au o alimentație foarte sănătoasă, Nicoleta are grijă ca toți 4 să mănânce fructe, legume, totul bio. 

Le face piureuri de fructe, mult avocado, multe cereale, orz, hrișcă, ovăz. Iese mereu cu ei afară. Este ajutată de o bonă, dar oricum s-a obișnuit. Este foarte liniștită pentru că nu mai stă 4 ore în trafic. Nu ajungea la fotbal, înot, toate activitățile erau departe în București. Aici, copiii sunt fericiți, ajung în 3 minute peste tot.

ADVERTISEMENT

Totul este aproape. Are tot ce are nevoie în Miercurea Ciuc, academie de fotbal, de tenis, înot, ce vor. Se duce cu ei peste tot, fac toate activitățiile”, a declarat un apropiat al familiei pentru FANATIK.

Fosta vedetă Pro TV a angajat o profesoară în limba maghiară

Nicoleta Luciu a învățat limba maghiară, căci a fost nevoită, dat fiind faptul că locuiește de ani buni în Miercurea Ciuc, dar și pentru că soțul ei, Zsolt Csergo, este maghiar, însă nu poate face teme exclusiv în maghiară, așa cum cei mici învață. Vedeta a angajat o profesoară care vine la domiciliu pentru a studia cu cei 4 copii.

ADVERTISEMENT

„A angajat o profesoară pentru copii, care vine acasă și îi învață, face școală cu ei, pentru că ei învață exclusiv în maghiară. Învățătoarea vine și face temele cu pe tot ce înseamnă scris, corectură.

Nicoleta face și ea temele la matematică, la materiile ușoare, dar nu unde este nevoie de explicații certe în limba maghiară, pentru că acolo ai nevoie de cineva cu studii. Plus de asta, sunt 4 copii, n-ai cum să faci teme și să stai online cu toți.

ADVERTISEMENT

Copiii citesc foarte mult, foarte mult. Nicoleta le citește și lor în fiecare zi. Ei învață și română, și engleză, iar școala exclusivă se învață în maghiară, iar din clasa 5-a vor învăța și germană. Ei sunt la o școală de stat, acolo învață. Fără privilegii”a mai spus sursa menționată.

Nicoleta Luciu este mult mai fericită la Miercurea Ciuc decât la București

Chiar dacă vine aproape săptămânal în Capitală, unde se află mama ei, sora sa, Iuliana, dar și medicii esteticieni cu care colaborează, fostul iepuraș Playboy este mai liniștită în Miercurea Ciuc decât în București, iar asta pentru că nu mai pierde foarte mult timp în trafic.  Având 4 copii cu activități diferite, vedeta pierdea foarte mult timp pe drum, iar cei mici mâncau de multe ori prânzul sau cine în mașină.

„Acolo are tot ce are nevoie, academie de fotbal, de tenis, înot, ce vor. Se duce cu ei peste tot, fac toate activitățile. Copiii sunt mai fericiți. Și cu Zsolt este mult mai bine, sunt fericiți. Ea mai bine la București pentru tratamente corporale, faciale, ale clinicile ei cu care colaborează”, a mai spus sursa apropiată familiei, pentru FANATIK.

Nicoleta Luciu este căsătorită cu Zsolt Csergo și împreună au 4 copii. Cei doi au fost cununați de Peter Imre, fostul director Adevărul Holding, și soția acestuia, Maria Meleșcanu, fiica lui Teodor Meleșcanu.

ADVERTISEMENT