Life

Adevărul nespus despre relația dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă și ce îi împinge spre divorț

Adevărul despre divorțul dintre Brigite Sfăt și Florin Pastramă, după despărțirile și scandalurile din ultima vreme.
20.05.2021 | 13:20
Adevarul nespus despre relatia dintre Brigitte Sfat si Florin Pastrama si ce ii impinge spre divort
Adevarul despre divortul dintre Brigitte Sfat si Florin Pastrama Sursa foto Facebook. Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a intrat în posesia unor informații exclusive cu privire la relația dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, cu atât mai mult cu cât cei doi sunt într-o situație extrem de dificilă.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, la un pas de divorț

Conform surselor FANATIK, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au o relație care stă pe un butoi de pulbere, fiind la un pas de divorț, motivul fiind legat de declarațiile făcute de soțul vedetei cu privire la problemele financiare pe care le are și pentru care, culmea, dă vina pe ea.

ADVERTISEMENT

Mai exact, el spunea, în show-ul pe care îl au la Antena Stars, că problemele lui financiare sunt cauzate de excursiile făcute împreună, în diverse colțuri ale lumii.

Cu toate acestea, spun sursele FANATIK, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au mers în excursiile cu pricina, în Dubai, la insistențele lui, motiv pentru care, de altfel, ea a și explodat în momentul în care a văzut reproșurile care i-au fost aduse, certurile din familie fiind epocale.

ADVERTISEMENT

Brigitte, revoltată de cheltuielile făcute pentru Florin Pastramă

Mai mult, spun sursele noastre, cheltuielile din vacanțele petrecute pe tărâmuri exotice au fost decontate, în exclusivitate, de Brigitte Sfăt, iar sumele cheltuite au fost uriașe. Mai exact, ne-au precizat sursele citate, vorbim de mii, chiar zeci de mii de euro, bani pe care Brigitte i-a plătit fără să stea pe gânduri, pentru fericirea familiei, în hoteluri de lux și restaurante la modă.

Brigitte Sfat si Florin Pastrama
Brigitte Sfat si Florin Pastrama sunt la un pas de despartire Sursa foto: Facebook

Doar că, spre surpriza ei, a avut șocul să vadă, în reality-show-ul pe care îl au împreună, că Florin Pastramă îi reproșa că nu s-a putut ocupa de afaceri din cauza vacanțelor, iar că datoriile acumulate și pentru care i-ar fi fost blocate conturile au la origine acest lucru.

ADVERTISEMENT

În realitate însă, spun sursele noastre, Florin Pastramă nu s-a ocupat nicio secundă de afacerile familiei, ci, chiar dimpotrivă, totul a fost lăsat pe umerii soției sale, Brigitte Sfăt.

Ba chiar, Brigitte s-a plâns apropiaților că, în relația lor, Florin Pastramă a ajuns cu datorii uriașe pe care le avea cu mult înainte de a se cunoaște ei, lucru de care vedeta, așa cum a putut, s-a ocupat, plătind adesea în locul soțului ei.

ADVERTISEMENT

Problemele din familia lui Florin au ”terminat-o” pe Brigitte

Pe lângă problemele financiare ale lui Florin Pastramă, se pare că Brigitte Sfăt a fost nevoită să lupte și cu cele din familia acestuia.

Mai exact, ne-a precizat sursa noastră, Brigitte Sfăt a împrumutat diverse rude ale lui Florin Pastramă, până acum, cu aproape 100.000 de euro, bani pe care, până în acest moment, nu i-a văzut înapoi și este sceptică că îi va mai vedea vreodată.

De ce nu divorțează, acum, Brigitte Sfăt de Florin Pastramă?

Cu toate că între Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au avut loc, până acum, mai multe despărțiri, cei doi nu vor divorța în viitorul apropiat, cu siguranță. Iar motivele, susțin sursele FANATIK, țin de felul în care Brigitte Sfăt încearcă să îi fie alături soțului ei, Florin Pastramă, în ciuda tuturor scandalurilor dintre ei.

Motivele, ne-au precizat, în exclusivitate sursele noastre, țin de situația din familia lui Florin Pastramă, acesta fiind îngrijorat din cauza unor probleme de sănătate pe care le are mama lui, probleme care îl și împiedică să se mai concentreze la orice altceva, ieșirile lui fiind puse, de Brigitte Sfăt, pe seama supărărilor bărbatului.

Așa că, în ciuda scandalurilor din familia lor, Brigitte Sfăt a decis să nu divorțeze în această perioadă de Florin Pastramă și să aștepte ca problemele lui să se rezolve pentru a vedea dacă relația lor poate fi reconstruită sau dacă, într-un final, se vor despărți definitiv.

ADVERTISEMENT