Life

Adevărul relației dintre Șerban Huidu și „bebelușa” Ioana Petric, actuala prezentatoare de la Cronica Cârcotașilor: „Stătea într-un apartament care era al meu”

Șerban Huidu a recunoscut că bebelușa Ioana Petric a stat în apartamentul său. Ce spune despre zvonurile că au o relație intimă.
31.01.2023 | 07:47
Adevarul relatiei dintre Serban Huidu si bebelusa Ioana Petric actuala prezentatoare de la Cronica Carcotasilor Statea intrun apartament care era al meu
Adevărul relației dintre Șerban Huidu și „bebelușa” Ioana Petric Foto Colaj Fanatik / Facebook și Instagram
ADVERTISEMENT

Șerban Huidu a vorbit despre relația sa cu bebelușa Ioana Petric, cea care este acum prezentatoarea emisiunii Cronica cârcotașilor, alături de Dezbrăcatu.

Adevărul relației dintre Șerban Huidu și „bebelușa” Ioana Petric

Șerban Huidu a fost întrebat despre relația sa cu Ioana Petric, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde a spus multe lucruri neștiute.

ADVERTISEMENT

Șerban Huidu a fost întrebat dacă a avut vreun fel de relație amoroasă cu actuala prezentatoare de la Cronica cârcotașilor, lucru negat vehement de producătorul TV.

Ioana Petric a fost mai întâi bebelușă la Cronica Cârcotașilor, iar după aceea ea a ocupat pupitrul de prezentatoare, mai ales după haosul creat de accidentul provocat de Huidu, în care au murit trei oameni, iar acesta nu a mai putut să muncească, dar și de faptul că Mihai Găinușă a decis să plece și nu mai avea cine să prezinte emisiunea.

ADVERTISEMENT

Dar între Șerban Huidu și Ioana Petric nu a existat niciodată mai mult decât o relație mai degrabă ca cea dintre tată și fiica, după cum a spus producătorul TV, chiar dacă a recunoscut că aceasta a stat într-un apartament deținut de el.

Șerban Huidu, declarații despre zvonurile de iubire cu bebelușa Ioana Petric

Șerban Huidu și-a amintit că a luat-o de acasă pe Ioana Petric când avea doar 16 ani, după ce a câștigat un concurs. Alături de ea, în postul de bebelușă era și Cristina, actuala soție a lui Denis Ștefan.

ADVERTISEMENT

„Știu că m-am dus și am luat-o de acasă când avea doar 16 ani, a câștigat un concurs! A fost un concurs și ea l-a câștigat și avea 16 ani și cealaltă, Cristina, avea 15 ani și zece luni!

Și m-am dus la Cluj, acasă la ea, să le spun mamei și tatălui că trebuie să vină luni și marți la filmare și venea luni după școală cu avionul, pleca marți după filmare cu avionul!”, a spus Şerban Huidu la emisiune.

ADVERTISEMENT

Bebelușa a făcut naveta doi ani de zile de la Cluj la București pentru a filma pentru emisiune și apoi a intrat și la Facultatea de Drept din București. Pe ambele bebelușe, Huidu le vedea ca fiind fiicele sale.

„Au fost doi ani în care bebelușa a venit în fiecare săptămâna la București, până când să se mute cu școala! Stătea într-un apartament care era al meu.

Era foarte apropiată de mine și de familia mea! Iar eu în ele nu am văzut decât fetele mele! E foarte greu să ai o relație cu cineva pe care îl vezi ca fiind fata ta!”, a mai spus Şerban Huidu.

ADVERTISEMENT
Descoperirea de ultimă oră făcută de americani: Simona Halep, aproape de lovitura de...
Descoperirea de ultimă oră făcută de americani: Simona Halep, aproape de lovitura de grație » Detaliul despre Quantum Nutrition dezvăluit recent
Ce mașină conduce fiica lui Gică Popescu la București, după ce la Barcelona...
Ce mașină conduce fiica lui Gică Popescu la București, după ce la Barcelona avea un buget de 1.000 de euro pe lună
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
"Era un băiat foarte bun". Alexandru a murit chiar de ziua lui, la doar câteva ore după ce a petrecut cu prietenii. Nimeni nu ştie cum a ajuns să se înece în Bega
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția...
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția despre sfârșitul lumii
Drepturile persoanelor angajate pe durată determinată. Își pot anula concedierea
Drepturile persoanelor angajate pe durată determinată. Își pot anula concedierea
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Andreea Mantea, anunţ cu ochii în lacrimi: „Cât să stau să plâng, cât...
Andreea Mantea, anunţ cu ochii în lacrimi: „Cât să stau să plâng, cât să stau să sufăr? Trebuia să-mi văd de viață”
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei