News

ANUNŢ TERIBIL! Usturoiul din supermarket este TOXIC

Probabil că atunci când mergi să faci cumpărături în supermarket, şi tu eşti tentată să te îndrepţi către lădiţele acelea pline cu usturoi mare şi foarte alb. Într-adevăr, usturoiul...
28.10.2015 | 18:37
ANUNT TERIBIL Usturoiul din supermarket este TOXIC
ADVERTISEMENT

Probabil că atunci când mergi să faci cumpărături în supermarket, şi tu eşti tentată să te îndrepţi către lădiţele acelea pline cu usturoi mare şi foarte alb. Într-adevăr, usturoiul din China, căci despre el este vorba, este plăcut ochiului. Nu însă şi organismului.

80% din usturoiul comercializat în toată lumea provine din China, ţară în care metodele de certificare nu sunt de încredere. Usturoiul produs în această ţară este uşor de recunoscut datorită mai multor aspecte, pe care le vom dezvolta în cele ce urmează.

ADVERTISEMENT

DIVORŢ INCREDIBIL! Celebra vedetă TV şi-a părăsit soţul! Românii vor rămîne sideraţi cînd vor auzi ce păţea femeia! Motivul divorţului: vedeta îşi lua bătaie de faţă cu copiii?!

Usturoiul din China este înălbit

Specialiştii susţin că acest usturoi este pulverizat cu substanţe chimice al căror rol este acela de a-i stopa creşterea, de a-l albi şi de a-i distruge dăunătorii. Aceiaşi specialişti trag un semnal de alarmă şi referitor la tehnicile de cultivare a usturoiului practicate de chinezi. Ei susţin că producătorii obişnuiesc să fertilizeze solul cu… deşeuri umane netratate.

DESCOPERIRE TERIBILĂ A UNEI FEMEI! CE ÎI FĂCEA SOŢUL DUPĂ CE O ADORMEA CU SOMNIFERE! TOTUL ERA FILMAT! CÎND A VĂZUT, FEMEIA A ANUNŢAT POLIŢIA!

Usturoiul chinezesc este tratat cu substanţe toxice

Mai mult, în scopul distrugerii paraziţilor, cultivatorii chinezi tratează usturoiul cu o substanţă foarte toxică, bromura de metil. Dacă este expus unei concentraţii foarte mari de bromură de metil, omul poate dezvolta afecţiuni respiratorii grave, putându-i fi afectat, de asemenea, sistemul nervos central. Adesea, această substanţă cauzează moartea.

ADVERTISEMENT

ANUNŢ TERIBIL! E SFÎRŞITUL CELEI MAI IUBITE BĂUTURI DE PE PLANETĂ? Milioane de români o beau zilnic… Şi tu faci asta!

De asemenea, producătorii chinezi supun usturoiul unor tratamente cu plumb, sulfiţi sau cu alţi compuşi foarte periculoşi, potrivit avantaje.ro.

Consecinţele depozitării îndelungate a usturoiului produs în China

Usturoiul din China este păstrat la temperaturi foarte scăzute şi depozitat pe perioade lungi de timp. Stocarea îndelungă are drept rezultat scăderea nivelului de alicină, un constituent de bază al usturoiului, responsabilă pentru majoritatea beneficiilor pe care usturoiul le aduce sănătăţii.

ADVERTISEMENT

Ştiind toate aceste lucruri, poate că ar trebui să încerci să-ţi îndrepţi atenţia către usturoiul autohton, mai puţin aspectuos, ce-i drept, dar mult mai sănătos şi mai aromat.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET