Life

Adi Bărar de la Cargo, înmormântare în condiții de carantină. Câte persoane au voie la slujbă

09.03.2021 | 12:59
Adi Barar de la Cargo inmormantare in conditii de carantina Cate persoane au voie la slujba
Adi Bărar de la Cargo, înmormântare în condiții de carantină. Câte persoane au voie la slujbă. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Adi Bărar (61 de ani), fondatorul și liderul trupei Cargo, va fi înmormântat în condiții de carantină, marți, 9 martie 2021. Solistul din Timișoara va fi condus pe ultimul drum doar de familie și câțiva prieteni apropiați. 

Celebrul cântăreț, care a decedat din cauza infectării cu noul tip de coronavirus, va fi înmormântat în jurul orei 15:00, în Timișoara. Cortegiul nu va fi condus de multe persoane, numai 20 având voie să participe la funeralii.

ADVERTISEMENT

Potrivit adevarul.ro, mașina mortuară care transportă sicriul cu trupul neînsuflețit va pleca de la Spitalul Județean, la ora 14:30, și se va îndrepta spre locul unde artistul își va dormi somnul de veci.

Adi Bărar de la Cargo, condus pe ultimul drum. Câți oameni participă la înmormântare

Sursa menționată anterior mai arată că, la înmormântarea lui Adi Bărar, condițiile de participare vor fi cât se poate de stricte. Mai exact, doar familia și colegii din trupa Cargo vor putea să-l conducă pe regretatul artist pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să aprindă o lumânare în memoria vedetei pot face asta lângă cimitir, unde comunitatea de motocicliști din Timișoara a lăsat un banner. Mai exact, pe gardul cimitirului oamenii pot lăsa flori în memoria celui care a fost Adi Bărar.

Motivul principal pentru care s-a renunțat la organizarea unui cortegiu funerar cu motoare și mașini a fost chiar pandemia de coronavirus, dar și restricțiile impuse de autorități în contextul virusului din China, care din păcate, i-a adus sfârșitul artistului.

ADVERTISEMENT

„A fost un mare om, o mare personalitate a culturii românești, un om reprezentativ pentru comunitatea timișoreană, care a fost răpus de infecția COVID. Asta l-a răpus pe Adi Bărar. O infecție severă care i-a afectat într-un procent foarte mare plămânii.

Și apoi, așa cum se întâmplă în aceste forme grave, au fost afectate pe rând și alte organe, până când s-a ajuns la acest deznodământ nefericit.

ADVERTISEMENT

În ciuda unui tratament complex, în care s-au făcut tehnici de menținere a funcțiilor vitale, medicație complexă, îngrijiri atente, din păcate bătălia a fost pierdută. Asta ne umple sufletul de durere și de revoltă.

Vedem de atâta timp prea multe victime, prea multă suferință, determinate și de prostia și nebunia umană care a dus la atitudini inadecvate la mulți oameni și la acest număr atât de mare de victime”, a declarat șeful secției ATI de la Spitalul Județean din Timișoara, Dorel Săndesc.

ADVERTISEMENT
Tags: