Life

Adi de la Vâlcea, dezvăluiri despre chefurile cu fotbaliști! La nunta lui Chiricheș i-a șocat pe italieni

Adi de la Vâlcea a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care a povestit cele mai tari amintiri pe care le are cu lumea fotbalului!
18.01.2023 | 17:15
Adi de la Vâlcea nu va uita niciodată nunta lui Vlad Chiricheș, care a avut loc în 2014 în Italia. Foto: Instagram/ Facebook
ADVERTISEMENT

Adi de la Vâlcea, unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi, are o legătură specială cu fotbalul, fiind fan declarat al Craiovei, însă viața l-a purtat ca suflet al petrecerii la mai multe echipe, construind prietenii frumoase și cu steliștii sau dinamoviștii.

Adi de la Vâlcea, dezvăluiri de senzație, pentru FANATIK! Ce a făcut la nunta lui Chiricheș

A cântat la cele mai importante evenimente din viețile fotbaliștilor, fie că jucau la Dinamo, FCSB sau Craiova, strângând amintiri demne de povestit nepoților.

ADVERTISEMENT

Adi de la Vâlcea ar putea scrie, cu siguranță, o carte despre câte a trăit alături de prietenii săi din lumea fotbalului, iar câteva din peripețiile prin care a trecut le-a dezvăluit, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Cântărețul are o colecție impresionantă de tricouri primite de la fotbaliști, unele mai valoroase decât altele, de ordinul sutelor! Artistul le-a spus că le-a pus la loc de cinste, căci fiecare tricou are o însemnătate specială pentru el.

ADVERTISEMENT

În interviul pe care aveți ocazia să îl citiți în rândurile de mai jos, interpretul de muzică de petrecere vorbește despre nunta de neuitat a lui Chiricheș, care a avut loc la un castel din Toscana, scandalul discriminării care a implicat numele jucătorilor de la Rapid, dar și care sunt fotbaliștii cu care a păstrat legătura după ce a fost prezent la cele mai frumoase momente din viețile lor.

 

Adi de la Vâlcea are sute de tricouri de la jucătorii de fotbal. Cu care dintre ei e prieten: „Ne auzim la telefon”

Salut, Adi! Știm că ai o colecție impresionantă de tricouri de la fotbaliști. Poți să ne spui care e cel mai valoros din sutele pe care le ai?

ADVERTISEMENT

-Sunt foarte multe, pentru mine cam toate sunt valoroase. Le-am păstrat undeva într-un sac… Am multe tricouri cu semnături de la mai mulți fotbaliști, așa e. Poate că unul din cele mai valoroase ar fi cel cu titlul 23 al Stelei (FCSB), cu toate semnăturile jucătorilor.

Prieteniile pe care le-ai legat cu fotbaliștii s-au rezumat doar la evenimentele în care ai cântat pentru ei sau sunt relații care au durat în timp, și dincolo de spectacole? Ai fost în vreun turneu cu fotbaliștii?

ADVERTISEMENT

– Da, și acum păstrez legătura cu mulți dintre fotbaliști. Ne auzim la telefon. Da, am fost, de exemplu, cu avionul cu ei, când aveau zborul spre Valencia, cu echipa Steaua. Păstrez legătura cu mulți. Cu Chipciu, cu Rusescu, cu Dan Nistor, cu Nicolae Stanciu, ei mai vorbesc la telefon. Să nu-l uit pe Pintilii… Vă dați seama, am cam cântat la toți.

Totuși, tu ești fanul Craiovei, te-au șicanat vreodată steliștii pe tema asta?

– Ei știu toți că țin cu Craiova și au respectat asta mereu. N-am avut niciodată o problemă. Eu am cântat și la Dinamo, și la Steaua…

Nunta de la castel a lui Chiricheș, una de pomină: „Pe la 4 dimineața ne-au întrerupt curentul. Ne-am urcat acolo, unde erau făcliile alea”

Poți să ne povestești una din cele mai mari nebunii, o amintire pe care n-o poți uita niciodată de la vreun eveniment din viața unui fotbalist?

– Cred că nunta lui Chiricheș va fi greu de uitat. (n.r.: fotbalistul s-a căsătorit în Toscana în anul 2014). A avut o nuntă foarte mișto într-un castel din Italia. Am fost atunci cu Ștefan Stan, a fost o atmosferă foarte plăcută. Atunci i-am cam speriat pe italieni. Ei nu sunt învățați să petreacă așa cum o facem noi, românii.

Atunci ne-au și întrerupt curentul, pe la 4 și ceva dimineața. Nunta a fost pe o terasă frumos amenajată. Țin minte că de pe la 1 se aranjase tortul, era un tort de vreo doi metri, preparat acolo de față cu noi.

Stai așa, cum adică v-au întrerupt curentul?

– Da, ne simțeam atât de bine încât ne-am urcat acolo, pe sus, unde erau făcliile alea la castel. Ne-am dezbrăcat, am cântat, am dansat, iar italienii văzând asta, pe la 4 dimineața ne-au întrerupt curentul. Au văzut atunci și ei ce înseamnă o petrecere adevărată (n.r.: râde).

Era să fie judecat împreună cu Becali pentru versurile piesei compuse pentru steliști: „Niciodată nu am vrut să discriminez. Și dinamoviștii sunt câinii roșii, nu își imaginează nimeni că sunt câini”

Mai rar așa nuntă! Ai avut și momente mai sensibile, mai puțin plăcute să zic așa? Cu domnul Becali știu că era să fiți judecați pentru discriminare în urmă cu câțiva ani…

– Da, ne-au întrebat cei care combat discriminarea pentru sloganul „Liga Campionilor interzisă ciorilor”, știi că așa se scanda referitor la jucătorii de la Rapid. Atunci am cântat cu Gigi Becali melodia „Am steliștii de elită”, în care este și versul ăsta… De acolo era să ajungem să ne judece. Niciodată nu am vrut să discriminez, să îi jignesc pe cei de la Rapid, cum aș putea să fac asta? N-am nimic cu etnia nimănui, dar așa era sloganul ăla. Așa cum se zice de exemplu de dinamoviști că sunt câinii roșii, doar nu își imaginează nimeni că sunt câini!

Și cum le-ai explicat celor de la CNCD treaba asta?

– Ei au înțeles până la urmă că nu merită să fim judecați pentru discriminare. Eu sunt de etnie rromă, dar treaba respectivă nu era în sensul ăsta, să dau în cei de etnie. Eu nu voiam atunci să se facă așa scandal… Eu sunt rrom și pot să îi numesc țigani pe cei ca mine, căci nu o spun cu niciun fel de răutate, dar eu ca român dacă spun asta despre cineva care e rrom e discriminare.

Adi de la Vâlcea pregătește o surpriză muzicală cu Georgiana Lobonț

Apropo de treaba asta cu discriminarea, tu te-ai confruntat vreodată cu răutăți din partea celorlalți din cauza etniei tale?

– Niciodată! Îți spun sincer că niciodată nu mi-a zis nimeni ceva urât sau să se uite la mine pe motivul ăsta. Omul sfințește locul. Eu sunt o prezență plăcută oriunde merg și niciodată nu m-am simțit discriminat.

În final, vreau să te întreb puțin și despre muzică. Ai ceva în pregătire, cum merge treaba?

– A fost o perioadă în care am tot amânat evenimente. Chiar pregătesc acum, va apărea o melodie nouă în colaborare cu Georgiana Lobonț. O să încep și cântările… Crede-mă că sunt cel mai solicitat din România.

ADVERTISEMENT