Life

Adi de la Vâlcea face 50 de ani! Manelistul, dezvăluiri despre fiul său și viitoarea noră: „Nu e un băiat cheltuitor”

Adi de la Vâlcea a făcut câteva dezvăluiri în exclusivitate pentru FANATIK, în ziua în care face 50 de ani! Artistul a vorbit despre fiul său și retragerea din muzică.
24.01.2023 | 11:04
Adi de la Valcea face 50 de ani Manelistul dezvaluiri despre fiul sau si viitoarea nora Nu e un baiat cheltuitor
Adi de la Vâlcea împlinește 50 de ani. În imaginea din dreapta, fiul artistului, Alex, și logodnica sa, Mădălina. Foto. Facebook
ADVERTISEMENT

Adi de la Vâlcea împlinește azi, 24 ianuarie 2023, vârsta de 50 de ani! Artistul schimbă prefixul și vrea să schimbe și macazul pe plan profesional! Acesta a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că este foarte aproape să retragă de tot din muzică.

Adi de la Vâlcea, confesiuni de suflet. Manelistul împlinește azi 50 de ani

Celebrul manelist a făcut câteva dezvăluiri pentru FANATIK și despre fiul său, Alex, care activează și el în muzică, dar și despre viitoarea lui noră, Mădălina, cu care băiatul s-a mutat recent împreună pentru a testa relația în vederea unei posibile căsnicii.

ADVERTISEMENT

Adrian Nicolae Dinuț, pe numele din buletin, a vorbit și despre noua generație de maneliști, răspunzând sincer la întrebarea dacă manelele vechi sunt mai bune față de cele de acum.

În perioada pandemiei, Adi de la Vâlcea a stat și el pe bară, însă chiar și după revenirea spectacolelor a preferat să petreacă mai mult timp în afara scenei. Cântărețul a vrut să se retragă din muzică anul acesta, însă e extrem de solicitat, chiar unul din cei mai ceruți artiști de la noi, așa că va mai trage din greu și în acest an.

ADVERTISEMENT

„Cred că mă las în 2024 de cântat. E și vârsta și deja se simte”

„Sunt cereri foarte multe, sunt, cred, cel mai solicitat artist de la noi, de 7-8 ani ani încoace am evoluat foarte mult. La noi evenimentele sunt adevărate spectacole.

Am zis că mă las, că mă apuc de pensionare, cred că mă las în 2024 de cântat. Nu e o meserie ușoară, să știi. E foarte greu, de asta m-am gândit mult la treaba asta. Nu mai cânt așa mult nici acum, îmi selectez atent evenimentele. E și vârsta și deja se simte”, a declarat Adi de la Vâlcea în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Fiul său, Alex, va continua să cânte, acesta având încă destul de mult timp în față pentru a demonstra ce poate în muzică. Băiatul are toată susținerea din partea tatălui său.

Ce spune despre viitorul fiului său, Alex: „Câtă vreme eu trăiesc, el nu moare de foame”

„Nu știu ce vrea să facă, bănuiesc că va continua să cânte. Câtă vreme eu trăiesc, el nu moare de foame. El trebuie să facă treaba asta, mai ales că îi și place, n-are încotro.

ADVERTISEMENT

Să știi că el mai cântă cu niște rude, dar cu ele mai mult doar ca să studieze, să învețe, să creeze. Sunt mândru de băiatul meu, că e muncitor și serios, am avut norocul că nu a luat-o pe căi greșite cum sunt alte cazuri. Nu e un băiat cheltuitor, e un tip foarte calculat”, ne-a mai spus Adi de la Vâlcea.

Evident, faptul că fiul său nu are o viață vicioasă este și meritul interpretului de muzică de petrecere. Acesta a știut să îi ofere în primul rând atenție înainte de bani.

„Orice părinte trebuie să aibă grijă de copilul său, nu cu bani sau cadouri, ci trebuie să ai timp să petreci cu ei. Mulți părinți cred că aici greșesc, că le cumpără tot felul de lucruri copiilor, dar nu le oferă dragostea, timpul lor, atenția de care au nevoie până devin majori”, a completat artistul.

Băiatul lui Adi de la Vâlcea s-a mutat de Crăciun cu logodnica lui, Mădălina: „E ca și fiica mea”

Cât despre nunta băiatului său, încă nu e clar dacă manelistul va deveni socru mare în acest an! Mădălina și Alex Dinuț s-au logodit în anul 2021, iar de Crăciun, în 2022, s-au mutat împreună.

„De Crăciun s-au mutat împreună. Când dorește să facă nuntă, sigur, cu mare drag. Va fi un eveniment frumos, dacă va fi. S-au mutat ca să vadă cum e să stea împreună, să vadă cum se înțeleg, că așa se cunosc, practic, ca soț și soție. Nora mea este o fată minunată. E ca și fiica mea, să-i ajute Dumnezeu să se înțeleagă bine”, ne-a mai spus cântărețul.

Adi de la Vâlcea a vorbit și despre manelele actuale, spunând că el se bucură că noua generație vine cu idei noi, că acest gen muzical se transformă, spune el, într-un mod plăcut.

Despre noul val de maneliști: „Noi o mai ducem 2-3 ani, trebuie să vină cineva să ducă mai departe această muzică”

„Lumea e împărțită ca generație. Generația care a crescut cu noi va spune că muzica noastră, manelele noastre sunt cele mai bune. Diferența asta s-a întâmplat dintotdeauna. Cei care cresc cu artiștii de acum, peste câțiva ani vor spune că muzica asta e mai bună.

E ceva firesc, nu văd nimic la nelalocul lui. Că au apărut cântăreți noi e foarte bine. Noi o mai ducem 2-3 ani, trebuie să vină cineva să ducă mai departe această muzică, așa cu schimbări, cu improvizații.

Eu îi respect foarte mult pe maneliștii noi. Maneaua tot timpul s-a transformat de-a lungul anilor. Chiar îi simpatizez și le doresc să facă treabă bună”, ne-a mai spus Adi de la Vâlcea.

ADVERTISEMENT